A ja się chciałam pochwalic
We wtorek są moje 30 urodziny i mój mąż, w związku z tym, że muszę leżec i nie wychodzę z domu zamówił mi fryzjerkę do domu. Ja zapytałam z jakiej to okazji powiedział, ze to w ramach przygotowania do okazji
Leżenie też może byc fajne (oczywiscie na cięcie musiałam usiąsc na krzesle, ale na razie jeszcze nie urodziłam
)
magmil, to super miałaś niespodziankę
dzis mam faze na to ze nie zdarze ze wszystkim-zwłąszcza ze ostatnio słabiej sie czuje...
modroklejka, z tym hollywoodzkim porodem to dobre, ale podejrzewam że raczej niemożliwe... chociaż tego raczej nikt nie przewidzi ;-)
Miałam dziś miły dzień - pojechałam z dzieciaczkami na spacer nad morze. Nad samym morzem mroźnie. Kupiliśmy cały bochenek chleba, żeby karmić mewy i łabędzie. Moje dzieciaczki spanikowały jak łabędzie zaczęły wychodzić z wody i podchodzić do nas, żeby samemu się częstować chlebem. Łabędzie wielkości 5-latka!!! Uciekliśmy z plaży i tylko spacerowaliśmy deptakiem. Ale i tak było fajnie. Naprawdę lubię nasze morze :-)
super spacerek
ja też lubię nasze morze, od trzech lat jeździmy na urlop nad morze, jak córka miała 3 mies. byliśmy w Jastrzębiej Górze a w 2007 i w 2008 w Łebie - plaża, piasek, raj dla dziecka
teraz jak ogląda zdjęcia, to natychmiast stwierdza, że ona chce na plażę ;-)
Wczoraj pisałam że mamy kombinezonik dla małego kupiony tylko dlatego ze byly wyprzedaze w SMYKu i kosztowal cos ok 30zł. ma rekawiczki i buciki z tego mnaterialu co kombinezonik taki efajne duze pufy. a ze czesc rodziny w lublinie czesc w jaroslawiu wiec niejeden kurs nas czeka. wczoraj skonczylam prasowac ostatnie ciuszki, w weekend pojedziemy chyba do makro po pieluchy. tylko nie wiem jak z rozmiarami,Kupujecie 1(jedynki) 2-5kg?
ja kupiłam huggies newborn czyli 2-5kg, ale małą paczkę, bo nie wiem czy będą małej odpowiadać, więc na razie wielkich zapasów nie robię, jak się sprawdzą to dokupię
wiecie co ?? jestem ciekawa ilu córciom coś wyrośnie a ilu synkom coś zniknie w dniu porodu
mnie też nurtuje to pytanie - 100% pewności to jest dopiero po porodzie...
Truda, fajnie że już w domku jesteś i że wszystko ok :-)
w ogóle same dzisiaj dobre wieści, jeśli chodzi o zdrowie dzieciaczków
moja w 34t1dc ważyla 2530, czyli o tydzień do przodu... ja się nastawiam raczej na powtórkę z rozrywki i 4-kilowe dziecko (córka była duża, 60cm i 4kg), a z reguły drugie dzieci są większe...