reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

hej słoneczka co za paskudny dzien wieje ze z domu wyjsc nie mozna a jak sie wyjdzie to trzeba zaraz wracac :crazy: ja juz na wszelki wypadek zamówiłam sobie spodnie ciazowe bo jak zasówam zamek w normalnych to cos mnie kluje i boli wiec wole zeby nie bolalo :tak: a poza tym cholernie spac mi sie dzis chce... Trzymajcie sie cieplutko kochane :-D

reklama
Kruszynka0988 - na kiedy masz termin porodu? Bo wg suwaczka nasze fasolki są rówieśnikami co do dnia:-)
Ja też dziś senna jestem - ten wiatr daje w kość. Też rozglądam się za spodniami ciążowymi, tylko wszystkie wydają mi się duże w pupie, bo ja normalnie jestem dość drobna, ale coś muszę kupić, bo w większości dotychczasowych spodni mi ciasno.

witaj Moris w naszym gronie marcoweczek:-)
UUU ale sie okropnie czuje nie dawno zerwalam sie z lozka,ciagle jestem spiaca i zmeczona,czy Wy tez tak macie?
Wstawiajcie,wstawiajcie suwaczki bedzie kolorowo:-)

miotlica jakos z własnych obliczen wychodzi koniec marca moze ok 25 nie wiem dokladnie napisze za 2tyg bo ide do gina :-) i ja tez jestem drobna hehe ale spodnie zamowiłam na allegro jak beda złe to trudno kupie osobiscie w sklepie:tak: buziaki dla was

Tak tak i bardzo się z tego cieszę:-) u mnie dzisiaj ssanie straszne sama nie wiem co bym jadła a niestety troszkę muszę sie pilnować mam już nauczkę z poprzedniej ciąży przytyłam 26 kg i do dzisiaj z tym walcze a było to prawie 8 lat temu

Ja też sie boję że za duzo przytyję, moja znajoma zmieniła sie nie do poznania ze szczuplutkiej dziewczyny zamieniła sie w bardzo dużą kobietę, w dodatku strasznie puchła bo woda zatrzymywała sie w organiźmie:baffled: biedna strasznie się męczyła, nawet jak urodziła to nic po niej nie było widać żeby schudła cały czas była ogromna :-( ale teraz to z nowu jest chudziutka ( dieta, gimnastyka, kosmetyki) i wygląda super:-)

reklama
To moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest z tym tyciem. Faktem jest, że apetyt mam duży i często czuję autentyczny głód i jak zaraz czegoś nie zjem to mi jakby trochę niedobrze. Zanim zaczęliśmy się starać o dzidziusia to odżywiałam się niezbyt zdrowo - szybko, nieraz na mieście, kilka kaw dziennie, brak śniadania, itd. Teraz staram się odżywiać racjonalnie i zdrowo i przede wszystkim nie zapominam o śniadaniu. Ale dziś wpadka - miałam straszną ochotę na pizzę i się skusiłam - niezdrowa i kaloryczna ale pyszna:-) No ale teraz mam wyrzuty sumienia:baffled:

Do góry