reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

dziekuje Saro:)
dziewczyny bardzo fajne te spodenki....ja wlasnie cos takiego potrzebuje...kupilam rurki ciazowe ..ale takie najzwyklejsze rozszezane chyba bardziej mi sa potrzebne......

reklama
dzieki napewno poszukam sęk w tym ze nie mam juz konta swojego miałam aktywowałam juz moze zw 2 ale jak ja nie korzystałam to przepadlo. Moze kupie z konta mojego J. :-) zreszta wozek dla dzidzi planujemy tez kupić na allegro

wiem wiem, że nie musze trzeba tylko poszukać odpowiednich rzeczy. Ja weszłam na 1 lepsze stoisko, wogle zdziwiona ze mają takie ale tylko 3,4 pary i b nieładne, źle w nich wyglądałam to zrezygnowałam Srate grube babsko się nadeło ze ona ma takie sliczne i tanie hehe sama niech w nich chodzi
Dziewczyny bardzo fajne te spodenki :)) jedne i drugie są super

Ostatnia edycja:
Wiesz ja weszłam do sklepu z napisem "odzież ciążowa" i byłam pewna, że będzie w czym wybierać i przebierać a tam były dwa rodzaje spodni ciążowych: jeansy i ze sztruksu i jeden typ spódnic. SZOK. I żeby jeszcze ceny były przystępne, a oni chcieli 140zł za parę spodni i (chyba) 110 na spódnicę. Stwierdziłam, że wolę zaryzykować i kupić przez internet. :-):-) Teraz muszę dokupić jeszcze jakąś spódnicę, ale nie wiem jaka lepsza dżinsowa czy jakaś bardziej elegancka. Bo będą i święta i sesja w lutym to trzeba jakoś wyglądać na ludzi :-D

dla dziewczyn z oklic wawy ...ja nie bylam ale kuzynka w factory na Ursusie spodnie z promoud ciazowe z guma fajiaste po 35 zeta trezba sie naszukac ale sa podobno fajne rzeczy.... ja kupilam spodnice przez allegro ciazowa niestety za wielka, nie wzielam pod uwage ze ona elastyczna tak samo mam za wielkie spodnie dorothy pepkins 42 rozmiar ale jak dla mie to 44 albo i wievcej bo elastycze fajniaste ale co z tego za wielkie raz wypralam i chyba sprzedam.

Witam ponownie ja już po usg z dzidziulką wszystko ok pomiary i inne rzeczy też ok tak bardzo się ciesze no i jest
Dziewczynka:-):-):-):-):-):-)
lekarka dała 99% pewnosci powiedziała że mała wystawiła się pięknie jak do badania ginekologicznego hihi

Maniulka, gratuluję! :-) To teraz: sukieneczki, różowości, kokardki i spineczki :-D :-D Też bardzo bym już chciała znać płeć.

Dziewczyny, takie pytanie mam: czy lekarz przy każdej wizycie wykonuje Wam badanie ginekologiczne? Bo mnie ostatnio pytał, czy chcę, żeby mnie zbadał no i ja taka zdziwiona trochę byłam, ale powiedziałam, że będę spokojniejsza przez następny miesiąc. Więc zrobił badanie, a potem posłuchał serduszka Maluszka i sprawdził wielkość macicy przez powłoki brzuszne.Ale zaciekawiło mnie to, czy może nie ma konieczności wykonywania badania za każdym razem?

reklama
Do góry