I
ivaz
Gość
maniulka ja tych butów jeszcze nie kupiłam, nawet nie wiem jak wyglądają, ale ten ortopeda to mi się nie podobała taki stary dziad, po starej szkole, jak byłam wcześniej jak Zocha była małeńka to trafiłam na takiego młodego fajnego lekarza, ale konkretnego, oprócz tego ze leczy to również prowadzi wykłady na Akademii Medycznej więc musi cały czas się doszkalać, znac nowe badania kliniczne, kliedyś pytałam go o szerokie pieluchowanie on twierdził ze zdrowemu dziecku żadna profilaktyka nie jest potrzebna, ze to stara szkoła i ze lekarze starszej daty beda czy zdrowe i z jakąś wadą wszystkie dzieci pieluchować, a dla zdrowego to jest bez sensu, więc myslę ze to samo jest z tymi butami ortopedycznymi stosowanymi profilaktycznie, bo u Zoski się nieczego nie dopatrzył. Musze się zapisac jeszcze do tego młodego lekarza cielawie co mi powie
A widzisz ten dziad powiedził zeby boso po domu nie chodziła, kurde co lekarz to opinia
A widzisz ten dziad powiedził zeby boso po domu nie chodziła, kurde co lekarz to opinia