reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

irmaa, Ada kąpie się raczej na siedząco, ale zdarza jej się stawać w wannie, jak chce wywalić kaczuszki z wanny.

Co do blendera, kup taki zwykły z brauna za 70 zł i będziesz miała z głowy ten problem.

reklama
irmaa- Szymko tez raczej ostatnio na stojąco sie kąpie, ale to wynika raczej z tego, że nie można go utrzymać w jednym miejscu przez minutę :) przecież wkoło dzieje sie tyyyyle interesujących rzeczy...:) Szczerze mówiąc tym kąpaniem na stojąco niespecjalnie sie przejmuję, znudzi się to usiądzie!!!

z kąpielą Kuby nie mamy żadnych problemów, ładnie się bawi, chłapie na wszystkie strony, da umyć główkę i spłukać, a płukanie u nas jest naprawdę trudne bo tej gęstwinie loków zawsze gdzieś się pianka jeszcze uchowa, ale dziś ścięłam te bujne blond loki i jest blond prawie łysek :-) i tak szybko odrosną, z pewnością gęstsze ;-)

widzę że dużo maluszków jest równie ruchliwych. Ja Wojtkowi też dziś podciełam włosy, bo ospa tak go wysypała na głowie:baffled:
,szkoda mi go bardzo bo widać że choroba mu dokucza, w nocy co chwilę się budzi, w dzień jest marudny :-(

Dziewczyny, a ja znowu walczę z mdłosciami :/ Eeeh, dobrze, ze nie jest tak tragicznie jak z Tadkiem, ale i tak mnie to wnerwia. I jestem taaaaaak spiąca, ze szok. Jakby mi ktos leki nasenne podał. Moglabym spac i spac, ile można???
Któras planuje wczesne rodzenstwo dla swoich pociech? :) My sie zdecydowalismy, bo zalezalo nam na malej róznicy wieku, poza tym chce to za jednym zamachem przebrnąc, a potem wrócic do pracy juz na dobre. Moj maz liczy, ze moze za pare lat jeszcze sie na 3 pocieche zdecydujemy, ale ja mam na ten temat swoje zdanie :) Jakby on mial chodzic w ciązy, to oki, ale poki to ja musze przez to przechodzic, to dwojka mi wystarczy :D

irmaa - mnie tez czeka podcięcie kłaczków Tadzia, ale mi szkoda, bo taki fajny aniołek... :)

moonik my myślimy podobnie jak Wy, ale zobaczymy jak to wyjdzie ;-) oby już Ci minął pierwszy trymestr to się lepiej poczujesz :tak:

jak zrobię test to się okaże czy będziemy mieć rodzeństwo dla Kuby, bo dziwnie się czuję, ale moja @ trwała tydzień więc myślę, że jakby coś to była by krótsza, ale zobaczymy ;p

reklama
Do góry