reklama
irmaa- Szymko tez raczej ostatnio na stojąco sie kąpie, ale to wynika raczej z tego, że nie można go utrzymać w jednym miejscu przez minutę przecież wkoło dzieje sie tyyyyle interesujących rzeczy... Szczerze mówiąc tym kąpaniem na stojąco niespecjalnie sie przejmuję, znudzi się to usiądzie!!!
marlena021
Fanka BB :)
Alan też sie kąpie na siedząco, ale ostatnio zrobił się problem z myciem głowy. No nie chce dac sobie umyc.
z kąpielą Kuby nie mamy żadnych problemów, ładnie się bawi, chłapie na wszystkie strony, da umyć główkę i spłukać, a płukanie u nas jest naprawdę trudne bo tej gęstwinie loków zawsze gdzieś się pianka jeszcze uchowa, ale dziś ścięłam te bujne blond loki i jest blond prawie łysek :-) i tak szybko odrosną, z pewnością gęstsze ;-)
widzę że dużo maluszków jest równie ruchliwych. Ja Wojtkowi też dziś podciełam włosy, bo ospa tak go wysypała na głowie
,szkoda mi go bardzo bo widać że choroba mu dokucza, w nocy co chwilę się budzi, w dzień jest marudny :-(
,szkoda mi go bardzo bo widać że choroba mu dokucza, w nocy co chwilę się budzi, w dzień jest marudny :-(
Dziewczyny, a ja znowu walczę z mdłosciami :/ Eeeh, dobrze, ze nie jest tak tragicznie jak z Tadkiem, ale i tak mnie to wnerwia. I jestem taaaaaak spiąca, ze szok. Jakby mi ktos leki nasenne podał. Moglabym spac i spac, ile można???
Któras planuje wczesne rodzenstwo dla swoich pociech? My sie zdecydowalismy, bo zalezalo nam na malej róznicy wieku, poza tym chce to za jednym zamachem przebrnąc, a potem wrócic do pracy juz na dobre. Moj maz liczy, ze moze za pare lat jeszcze sie na 3 pocieche zdecydujemy, ale ja mam na ten temat swoje zdanie Jakby on mial chodzic w ciązy, to oki, ale poki to ja musze przez to przechodzic, to dwojka mi wystarczy
irmaa - mnie tez czeka podcięcie kłaczków Tadzia, ale mi szkoda, bo taki fajny aniołek...
Któras planuje wczesne rodzenstwo dla swoich pociech? My sie zdecydowalismy, bo zalezalo nam na malej róznicy wieku, poza tym chce to za jednym zamachem przebrnąc, a potem wrócic do pracy juz na dobre. Moj maz liczy, ze moze za pare lat jeszcze sie na 3 pocieche zdecydujemy, ale ja mam na ten temat swoje zdanie Jakby on mial chodzic w ciązy, to oki, ale poki to ja musze przez to przechodzic, to dwojka mi wystarczy
irmaa - mnie tez czeka podcięcie kłaczków Tadzia, ale mi szkoda, bo taki fajny aniołek...
marlena021
Fanka BB :)
Ja na szczęście nie męczyłam się ze mdłościami :-) dopiero pod koniec tak w 8 m-cu od czasu do czasu na noc mnie przypiliła,
co do rodzenstwa jak narazie nie planujemy
co do rodzenstwa jak narazie nie planujemy
reklama