reklama
irmaa- Szymko tez raczej ostatnio na stojąco sie kąpie, ale to wynika raczej z tego, że nie można go utrzymać w jednym miejscu przez minutę
przecież wkoło dzieje sie tyyyyle interesujących rzeczy...
Szczerze mówiąc tym kąpaniem na stojąco niespecjalnie sie przejmuję, znudzi się to usiądzie!!!
marlena021
Fanka BB :)
Alan też sie kąpie na siedząco, ale ostatnio zrobił się problem z myciem głowy. No nie chce dac sobie umyc.
z kąpielą Kuby nie mamy żadnych problemów, ładnie się bawi, chłapie na wszystkie strony, da umyć główkę i spłukać, a płukanie u nas jest naprawdę trudne bo tej gęstwinie loków zawsze gdzieś się pianka jeszcze uchowa, ale dziś ścięłam te bujne blond loki i jest blond prawie łysek :-) i tak szybko odrosną, z pewnością gęstsze ;-)
widzę że dużo maluszków jest równie ruchliwych. Ja Wojtkowi też dziś podciełam włosy, bo ospa tak go wysypała na głowie
,szkoda mi go bardzo bo widać że choroba mu dokucza, w nocy co chwilę się budzi, w dzień jest marudny :-(

,szkoda mi go bardzo bo widać że choroba mu dokucza, w nocy co chwilę się budzi, w dzień jest marudny :-(
Dziewczyny, a ja znowu walczę z mdłosciami :/ Eeeh, dobrze, ze nie jest tak tragicznie jak z Tadkiem, ale i tak mnie to wnerwia. I jestem taaaaaak spiąca, ze szok. Jakby mi ktos leki nasenne podał. Moglabym spac i spac, ile można???
Któras planuje wczesne rodzenstwo dla swoich pociech?
My sie zdecydowalismy, bo zalezalo nam na malej róznicy wieku, poza tym chce to za jednym zamachem przebrnąc, a potem wrócic do pracy juz na dobre. Moj maz liczy, ze moze za pare lat jeszcze sie na 3 pocieche zdecydujemy, ale ja mam na ten temat swoje zdanie
Jakby on mial chodzic w ciązy, to oki, ale poki to ja musze przez to przechodzic, to dwojka mi wystarczy 
irmaa - mnie tez czeka podcięcie kłaczków Tadzia, ale mi szkoda, bo taki fajny aniołek...
Któras planuje wczesne rodzenstwo dla swoich pociech?
irmaa - mnie tez czeka podcięcie kłaczków Tadzia, ale mi szkoda, bo taki fajny aniołek...
marlena021
Fanka BB :)
Ja na szczęście nie męczyłam się ze mdłościami :-) dopiero pod koniec tak w 8 m-cu od czasu do czasu na noc mnie przypiliła,
co do rodzenstwa jak narazie nie planujemy
co do rodzenstwa jak narazie nie planujemy
reklama