reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Eve no co ty tak ci daje w kość,jak działą na ciebie meliska to pewnie że takpo co się stresować
anna261111
Początkująca w BB
witam
Mam na imie anna moja córcia urodziła sie w marcu 2009 w marcu
Mam na imie anna moja córcia urodziła sie w marcu 2009 w marcu
Witaj anno, zapraszamy do nas :-)
maniulka, a wiesz, że działa ta melisa na mnie Chyba będę co rano sobie parzyć, zanim ada zdarzy mnie zdenerwować
sarafajnie masz z tym wychodnym, ja tam ie bardzo mam z kim, to je moje rodzinne miasto.
maniulka, a wiesz, że działa ta melisa na mnie Chyba będę co rano sobie parzyć, zanim ada zdarzy mnie zdenerwować
sarafajnie masz z tym wychodnym, ja tam ie bardzo mam z kim, to je moje rodzinne miasto.
witaj anna261111 a dokładnie, którego marca?
melisę mogę pić hektolitrami i nie działa :-(
a ja mimo, że mam z kim zostawić Kubę to nie wychodzę, 3 dni jestem poza domem i się edukuję, więc to chyba dlatego, wystarczająco od niego wtedy odpoczywam i jak wracam jestem mega stęskniona
melisę mogę pić hektolitrami i nie działa :-(
a ja mimo, że mam z kim zostawić Kubę to nie wychodzę, 3 dni jestem poza domem i się edukuję, więc to chyba dlatego, wystarczająco od niego wtedy odpoczywam i jak wracam jestem mega stęskniona
marlena021
Fanka BB :)
witaj anna261111
Justyna337
Eve ja doskonale Cię rozumiem. idziesz do pracy i masz wrzuty sumienia, ze spędzasz mało czasu z dzieckiem, szczególnie jeśli choruje, że ogólnie nie ma Cię z dzieckiem. a kiedy jesteś w domu.... to dziecko marudzi, rozrabia nie da się nawet na chwilkę oderwać oczu od niego i właśnie jak mówi Sara - dziecko naprawdę czasem potrafi zaleźć za skórę
ja jestem teraz w takim rozdwojeniuz jednej strony chciałabym wrócić do domu, być z nią a z druiej... na boga meliski!!!! widzę to po weekendzie kiedy jestem z nią chcę "uciekać" kiedy nie jestem - tez jest niedobrze
a widzałyście dziewczyny ten reportaż w wysokich obcasach "tu mieszkało dziecko"?? fajny tekst - i dobre zdjęcia
ja jestem teraz w takim rozdwojeniuz jednej strony chciałabym wrócić do domu, być z nią a z druiej... na boga meliski!!!! widzę to po weekendzie kiedy jestem z nią chcę "uciekać" kiedy nie jestem - tez jest niedobrze
a widzałyście dziewczyny ten reportaż w wysokich obcasach "tu mieszkało dziecko"?? fajny tekst - i dobre zdjęcia
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
anna261111 witaj:-)
Eve dobrze ze meliska daje rade
A ja nie wiem co to znaczy być bez dziecko jak i z synem tak i Marti jestem w domu i jestem przyzwyczajona do jej lepszego lub gorszego humoru i o dziwo nie przeszkadza mi to,zwłaszcza teraz u Marti,mimo wiekubaffledmam w sobie tyle cierpliwości że sama jestem tym faktem zdziwiona bo ja taki nerwus raczej jestem.
Eve dobrze ze meliska daje rade
A ja nie wiem co to znaczy być bez dziecko jak i z synem tak i Marti jestem w domu i jestem przyzwyczajona do jej lepszego lub gorszego humoru i o dziwo nie przeszkadza mi to,zwłaszcza teraz u Marti,mimo wiekubaffledmam w sobie tyle cierpliwości że sama jestem tym faktem zdziwiona bo ja taki nerwus raczej jestem.
reklama
marlena021
ja staram sie byc opanowana ale czasmi sie rzeczywiscie nie da, zaciskam zeby i czekam az minie mi złosc bo co innego pozostało. Ale to prawda jest, u mnie tez tak jest ze jak gdzies wyjde nawet na godzinke i wracam do młodego to tak go sciskam jak bym go pare ładnych godzin nie widziała.. On chyba tez odczuwa jak mnie nie ma bo kiedys ze starym pojechalismy na zakupy 4 godz nas nie było to moja mama mowiła mi ze chodził i wołał :mam"