reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
.....
a ja jeszcze z innej beczki
...
Chciałam dziś siąść na forum i mówię do Tomka żeby mi dał a on, to ja ci będę czytał co tam dziewczyny napisały:cool2:, a ja, że nie że jestem aktywną foremką i muszę sama czytać i odpisywać, a on . Ta ty foremka chyba garnek z dużym dnem. ... no to mnie mąż podsumował :laugh2::laugh2::laugh2:

to taki dżołk na dobranoc a teraz idę spać ;-)

Ja Prasuję wszystkie ubranka Patrycji bo to lubię ;-) a swoje i męża to od czasu do czasu :-D ale raczej wszystko wygląda jak wyprasowane,
A ja ciągle zabiegana, w sobotę znowu wyjeżdżamy, tzn. najpierw to ja mam studia a później jedziemy na urodziny mojego pra dziadka ;-). Więc w weekend mnie nie będzie raczej :crazy:.

Kurcze a przede mna chyba cięża noc. mała się wybudza co chwilka, nie chciała jeść. ostatnio jadła o 15...... i do tej pory nadal nic. jak nic odrobi sobie w nocy:wściekła/y:

Justyna jak nocka?
Moj na kolacjce 0 20 wczoraj i przed wczoraj zjadl malo a o 23 juz glodny!!
Potem obudzil sie o 3:30 i nie spal do 4:20 tylko marudzil.

reklama
my byłyśmy na spacerze pół godzinki, teraz Jula śpi, ciekawe jak długo...
rosół się gotuje...
a przed chwilą sikorka walnęła w nasze drzwi od tarasu - bidulka, pozbierałam ją, położyłam na brzegu tarasu w słoneczku i nadal tam siedzi... kurde, może sobie kręgosłup przetrąciła.. walnęła aż huknęło, chyba wiatr nią tak rzucił...

Do góry