reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
.....
a ja jeszcze z innej beczki
...
Chciałam dziś siąść na forum i mówię do Tomka żeby mi dał a on, to ja ci będę czytał co tam dziewczyny napisały:cool2:, a ja, że nie że jestem aktywną foremką i muszę sama czytać i odpisywać, a on . Ta ty foremka chyba garnek z dużym dnem. ... no to mnie mąż podsumował :laugh2::laugh2::laugh2:

to taki dżołk na dobranoc a teraz idę spać ;-)

Ja Prasuję wszystkie ubranka Patrycji bo to lubię ;-) a swoje i męża to od czasu do czasu :-D ale raczej wszystko wygląda jak wyprasowane,
A ja ciągle zabiegana, w sobotę znowu wyjeżdżamy, tzn. najpierw to ja mam studia a później jedziemy na urodziny mojego pra dziadka ;-). Więc w weekend mnie nie będzie raczej :crazy:.

Kurcze a przede mna chyba cięża noc. mała się wybudza co chwilka, nie chciała jeść. ostatnio jadła o 15...... i do tej pory nadal nic. jak nic odrobi sobie w nocy:wściekła/y:

Justyna jak nocka?
Moj na kolacjce 0 20 wczoraj i przed wczoraj zjadl malo a o 23 juz glodny!!
Potem obudzil sie o 3:30 i nie spal do 4:20 tylko marudzil.

reklama
my byłyśmy na spacerze pół godzinki, teraz Jula śpi, ciekawe jak długo...
rosół się gotuje...
a przed chwilą sikorka walnęła w nasze drzwi od tarasu - bidulka, pozbierałam ją, położyłam na brzegu tarasu w słoneczku i nadal tam siedzi... kurde, może sobie kręgosłup przetrąciła.. walnęła aż huknęło, chyba wiatr nią tak rzucił...

Do góry