Justyna337
Fanka BB :)
no to nie wiem od czego jak nie od słońca... ake na pewno wszystko będzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale masz spiocha!~!!!Dzien dobry:-) u nas dzis rekord maly pobil ,jak poszedl w kimono o 20ej tak wstal pol godziny temu,nam sloiczki sluza,zero zmian w spanku,jaki byl susel tak jest i teraz.Tylko nerwus sie zrobil bo jak zlapie za zabawke to gryzie z taka agresja ze az smiech pusty ogarnia.
nie sadze ze to po sloiczkach.ja na szybko dopióki mała maruda nie wsanie...
wczorajjuz się nie budziła - o 21 na karmienie i spać. wstała za to o 2, 4 i przed 6.... za każdym razem jeść.... Maniulka - wydaje mi się, że tyo od wzbogacania diety. nie wiem czy brakuje mlecznego posiłku czy bliskości... nie mam pojęcia, ale u nas noce były przesypiane aż do chili wprowadzeniasłoiiczków - czasem budziła nie 1 w nocy... od 6 nie spimy, potem byla jedna drzemka - godzinna wię tez się połozyłam teraz druga... ale marudne to moje dziecie dzisiaj jak licho. no i wymusza dzisiaj branie na ręce... muszę ochrzanić moją mamę bo to ona bez przerwy ją nosi a mnie potem kręgosłup wysiada...
M*R* kobieto ty to masz szczescie.A ja mam newsa ,wypelnilam formularz na facebook i zadzwonila do mnie pare minut temu pani ze wygralam photomakeover20 sierpnia o 12 ej mam sie stawic w centrum Londynu i beda mi robic makijaz,nowa fryzure i bede miala pozniej sesje zdjeciowa,powiedzialam ze mam male dzieci wiec kazala wziasc cala rodzine i ze zrobia mi pozniej fotki zcala rodzina-ale superrrrr,chodze i ciesze sie jak dziecko,moze by w totka zagrac?
Mam juz potwierdzenie na mailu, normalnie nie wiem co powiedziec....szok totalny szok.
Vanessa sama usnela w lozku u siebie,maz jej przerobil juz na lozko przedszkolaka a Xavierek usiebie ,bo na ogrodku bylo mu za goraco,a ja sie opalilam na ramionkach.Dzwonie do meza ze ma wziasc znowu wolne heheh ale bedzie zwal
ja tez korzystam.MAm pytanie - korzystacie z Naszej-klasy?
Dodajemy się?:-)