reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Agusia, tak dostałam - chyba zapomniałam Wam powiedzieć, wtedy była u mnie chrześniaczka i żadko zaglądałam :tak:

Ostatnia edycja:
kitki przy zatruciu glowa tez boilec moze, mam nadzieje ze szybko przejdzie....

my dzisiaj z małżem 5 rocznice sluu mamy zaraz lece po produkty na kolacje u rodzicow nie poszaljemy, ale dobre jedzoenko chociaz zrobie....
Karolka najwwiecej rzeczy dla malutkiej bedzie haha, od kiedy mamy dwojke maluchow moich rzeczy i Kuby zawsze jest najmniej ale chlopaki maja zawsze po torbie ciuchow masakra.....

w takim razie wszystkiego dobrego Myfa!
góra rzeczy to mało powiedziane... wiem po wyjeździe nad morze. wszystko się mogło przydać ale prać mi ię nie chciało... i tak prałam ze dwie bluzeczki i jakiś rampers bo ją w nich najbardziej lubię;-)
jem śniadanko. mała dzisiaj w dobrym humorze, chociaż znow mieliśmy "manie na skecanie" - ale tylko chwilkę, a mała nawet przysnęła na 30 minut na brzuchu. ale trzeba było jej pomóc - tzn przytrzymać głowę i zaaplikować smoczek...:-p zaraz się wybiorę do rossmana - mam pod domem w zasadzie i zobaczę czy mają te pieski.:happy2:

dzisiaj mama wpada do mnie na chwilę, jutro wyjeżdża na 2 tygodnie... jejku jak ja sobie poradzę:baffled:

Czesc mamuski!!!
Ja chyba tylko na chwilke.
Wczoraj napisalam dwa posty jednego rano i jednego wieczorem i jak chcialam wyslac to neta juz nie dzialal.
Teraz zapier............jak szalony,tylko ciekawe jak dlugo.
Mam nadzieje ze bedzie juz chodzil.
Jak zdarze to was poczytam.

Dzien dobry:-) u nas dzis rekord maly pobil ,jak poszedl w kimono o 20ej tak wstal pol godziny temu:-D,nam sloiczki sluza,zero zmian w spanku,jaki byl susel tak jest i teraz.Tylko nerwus sie zrobil bo jak zlapie za zabawke to gryzie z taka agresja :tak:ze az smiech pusty ogarnia.
ale masz spiocha!~!!!

ja na szybko dopióki mała maruda nie wsanie...
wczorajjuz się nie budziła - o 21 na karmienie i spać. wstała za to o 2, 4 i przed 6.... za każdym razem jeść.... Maniulka - wydaje mi się, że tyo od wzbogacania diety.:baffled: nie wiem czy brakuje mlecznego posiłku czy bliskości... nie mam pojęcia, ale u nas noce były przesypiane aż do chili wprowadzeniasłoiiczków - czasem budziła nie 1 w nocy...:baffled: od 6 nie spimy, potem byla jedna drzemka - godzinna wię tez się połozyłam teraz druga... ale marudne to moje dziecie dzisiaj jak licho.:baffled: no i wymusza dzisiaj branie na ręce... muszę ochrzanić moją mamę bo to ona bez przerwy ją nosi a mnie potem kręgosłup wysiada...

:-p
nie sadze ze to po sloiczkach.
Moj jeszcze 3 tyg temu jak zasnal o 21 albo pare minut po to wstawal o 6 na jedzenie i dalej kimal do 7:30 czy nawet 7:45.
A od kad wrocilismy z PL (3 tyg te,mu)to potrafi sie budzic w nocy ze 2 lub 3 razy.
Dzis przeszedl samego siebie zasnal wczoraj o 20:40 obudzil sie o 22:30 zjadl 90ml potem o 2 o 4 i o 6 napil sie wody i spal do 7 a potem marudzil w lozeczku.
Normalnie budzi sie jak noworodek:baffled:

A ja mam newsa ,wypelnilam formularz na facebook i zadzwonila do mnie pare minut temu pani ze wygralam photomakeover
icon_mrgreen.gif
20 sierpnia o 12 ej mam sie stawic w centrum Londynu i beda mi robic makijaz,nowa fryzure i bede miala pozniej sesje zdjeciowa,powiedzialam ze mam male dzieci wiec kazala wziasc cala rodzine i ze zrobia mi pozniej fotki zcala rodzina-ale superrrrr
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
,chodze i ciesze sie jak dziecko,moze by w totka zagrac?
Mam juz potwierdzenie na mailu
icon_e_biggrin.gif
, normalnie nie wiem co powiedziec....szok totalny szok.

Vanessa sama usnela w lozku u siebie,maz jej przerobil juz na lozko przedszkolaka a Xavierek usiebie ,bo na ogrodku bylo mu za goraco,a ja sie opalilam na ramionkach.Dzwonie do meza ze ma wziasc znowu wolne heheh ale bedzie zwal:-D:-D:-D
M*R* kobieto ty to masz szczescie.
MAm pytanie - korzystacie z Naszej-klasy?
Dodajemy się?:-)
ja tez korzystam.

reklama
Do góry