reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Agusia, tak dostałam - chyba zapomniałam Wam powiedzieć, wtedy była u mnie chrześniaczka i żadko zaglądałam :tak:

Ostatnia edycja:
kitki przy zatruciu glowa tez boilec moze, mam nadzieje ze szybko przejdzie....

my dzisiaj z małżem 5 rocznice sluu mamy zaraz lece po produkty na kolacje u rodzicow nie poszaljemy, ale dobre jedzoenko chociaz zrobie....
Karolka najwwiecej rzeczy dla malutkiej bedzie haha, od kiedy mamy dwojke maluchow moich rzeczy i Kuby zawsze jest najmniej ale chlopaki maja zawsze po torbie ciuchow masakra.....

w takim razie wszystkiego dobrego Myfa!
góra rzeczy to mało powiedziane... wiem po wyjeździe nad morze. wszystko się mogło przydać ale prać mi ię nie chciało... i tak prałam ze dwie bluzeczki i jakiś rampers bo ją w nich najbardziej lubię;-)
jem śniadanko. mała dzisiaj w dobrym humorze, chociaż znow mieliśmy "manie na skecanie" - ale tylko chwilkę, a mała nawet przysnęła na 30 minut na brzuchu. ale trzeba było jej pomóc - tzn przytrzymać głowę i zaaplikować smoczek...:-p zaraz się wybiorę do rossmana - mam pod domem w zasadzie i zobaczę czy mają te pieski.:happy2:

dzisiaj mama wpada do mnie na chwilę, jutro wyjeżdża na 2 tygodnie... jejku jak ja sobie poradzę:baffled:

Czesc mamuski!!!
Ja chyba tylko na chwilke.
Wczoraj napisalam dwa posty jednego rano i jednego wieczorem i jak chcialam wyslac to neta juz nie dzialal.
Teraz zapier............jak szalony,tylko ciekawe jak dlugo.
Mam nadzieje ze bedzie juz chodzil.
Jak zdarze to was poczytam.

Dzien dobry:-) u nas dzis rekord maly pobil ,jak poszedl w kimono o 20ej tak wstal pol godziny temu:-D,nam sloiczki sluza,zero zmian w spanku,jaki byl susel tak jest i teraz.Tylko nerwus sie zrobil bo jak zlapie za zabawke to gryzie z taka agresja :tak:ze az smiech pusty ogarnia.
ale masz spiocha!~!!!

ja na szybko dopióki mała maruda nie wsanie...
wczorajjuz się nie budziła - o 21 na karmienie i spać. wstała za to o 2, 4 i przed 6.... za każdym razem jeść.... Maniulka - wydaje mi się, że tyo od wzbogacania diety.:baffled: nie wiem czy brakuje mlecznego posiłku czy bliskości... nie mam pojęcia, ale u nas noce były przesypiane aż do chili wprowadzeniasłoiiczków - czasem budziła nie 1 w nocy...:baffled: od 6 nie spimy, potem byla jedna drzemka - godzinna wię tez się połozyłam teraz druga... ale marudne to moje dziecie dzisiaj jak licho.:baffled: no i wymusza dzisiaj branie na ręce... muszę ochrzanić moją mamę bo to ona bez przerwy ją nosi a mnie potem kręgosłup wysiada...

:-p
nie sadze ze to po sloiczkach.
Moj jeszcze 3 tyg temu jak zasnal o 21 albo pare minut po to wstawal o 6 na jedzenie i dalej kimal do 7:30 czy nawet 7:45.
A od kad wrocilismy z PL (3 tyg te,mu)to potrafi sie budzic w nocy ze 2 lub 3 razy.
Dzis przeszedl samego siebie zasnal wczoraj o 20:40 obudzil sie o 22:30 zjadl 90ml potem o 2 o 4 i o 6 napil sie wody i spal do 7 a potem marudzil w lozeczku.
Normalnie budzi sie jak noworodek:baffled:

A ja mam newsa ,wypelnilam formularz na facebook i zadzwonila do mnie pare minut temu pani ze wygralam photomakeover
icon_mrgreen.gif
20 sierpnia o 12 ej mam sie stawic w centrum Londynu i beda mi robic makijaz,nowa fryzure i bede miala pozniej sesje zdjeciowa,powiedzialam ze mam male dzieci wiec kazala wziasc cala rodzine i ze zrobia mi pozniej fotki zcala rodzina-ale superrrrr
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
,chodze i ciesze sie jak dziecko,moze by w totka zagrac?
Mam juz potwierdzenie na mailu
icon_e_biggrin.gif
, normalnie nie wiem co powiedziec....szok totalny szok.

Vanessa sama usnela w lozku u siebie,maz jej przerobil juz na lozko przedszkolaka a Xavierek usiebie ,bo na ogrodku bylo mu za goraco,a ja sie opalilam na ramionkach.Dzwonie do meza ze ma wziasc znowu wolne heheh ale bedzie zwal:-D:-D:-D
M*R* kobieto ty to masz szczescie.
MAm pytanie - korzystacie z Naszej-klasy?
Dodajemy się?:-)
ja tez korzystam.

reklama
Do góry