reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Mordoklejka pewnie teraz szaleje:-D
A tu pustki! Pewnie większość mam korzysta z wieczornego chłodniejszego powietrza albo szykuje MAluszki do snu albo kąpieli...

My z Gabulą właśnie wróciłyśmy ze spacerku, zaraz szybciutko ukręcę sernik na zimno z wiśniami (specjalnie dla M. bo jutro wraca:-D), żeby potem Gabuli nie hałasować mikserem.
Mała fika na macie...

Witam:-)
mało czasu mam cos ostatnio latam załatwiam co mogę przed wyjazdem żeby zapiąć wszystko na ostatni guzik ale juz mi niewiele zostało jeszcze jutro pobiorę karty szczepień i ogólna wizyta dzieciaków przed wyjazdem i mogę się pakować :tak:
M*R* ale masz fajowo fryzurka makijaż extra,mnie by jeszcze odsysanie tłuszczu się przydało :-D:-D:-D
Równiej jestem na naszej klasie:-)

Patrycja dzisiaj 3 dzień bez kąpieli :szok: dzisiaj to już trochę nerwowa przez to była. A powodem braku kąpieli jest to że u Nas prawie cały czas wody nie było :baffled: a jak już była to zasyfiała, i już wolałam małą chusteczkami umyć niż tą wodą. Teraz woda już wróciła :tak: hurra ale malutka już śpi więc jej budzić nie będę ;-).

reklama
Agusia, tak mi się wydawało, że Żukowo wody nie miało, bo u nas jakieś słabe ciśnienie było... Mieszkamy w takim miejscu, że jest niżej i woda do nas zawsze jeszcze trochę spływa, a w centrum już nie ma:-D

Do góry