reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Mordoklejka pewnie teraz szaleje:-D
A tu pustki! Pewnie większość mam korzysta z wieczornego chłodniejszego powietrza albo szykuje MAluszki do snu albo kąpieli...

My z Gabulą właśnie wróciłyśmy ze spacerku, zaraz szybciutko ukręcę sernik na zimno z wiśniami (specjalnie dla M. bo jutro wraca:-D), żeby potem Gabuli nie hałasować mikserem.
Mała fika na macie...

Witam:-)
mało czasu mam cos ostatnio latam załatwiam co mogę przed wyjazdem żeby zapiąć wszystko na ostatni guzik ale juz mi niewiele zostało jeszcze jutro pobiorę karty szczepień i ogólna wizyta dzieciaków przed wyjazdem i mogę się pakować :tak:
M*R* ale masz fajowo fryzurka makijaż extra,mnie by jeszcze odsysanie tłuszczu się przydało :-D:-D:-D
Równiej jestem na naszej klasie:-)

Patrycja dzisiaj 3 dzień bez kąpieli :szok: dzisiaj to już trochę nerwowa przez to była. A powodem braku kąpieli jest to że u Nas prawie cały czas wody nie było :baffled: a jak już była to zasyfiała, i już wolałam małą chusteczkami umyć niż tą wodą. Teraz woda już wróciła :tak: hurra ale malutka już śpi więc jej budzić nie będę ;-).

reklama
Agusia, tak mi się wydawało, że Żukowo wody nie miało, bo u nas jakieś słabe ciśnienie było... Mieszkamy w takim miejscu, że jest niżej i woda do nas zawsze jeszcze trochę spływa, a w centrum już nie ma:-D

Do góry