reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Madzik - u nas w sypialni Juli ma swoje łożeczko :) sypianie mamy naprawde ogromną wiec nie ma z tym zadnego problemu - a pokój Juli czeka na pomalowanie i umeblowanie :) bo jak byłam w ciązy remontowaliśmy wszystko - oprócz łazienki - musielismy zrobić kuchnie, sypialnie, salon, podłogi wszędzie ściany ( bo był taki ochydny baran) i kasa sie wykruszyła i na pokój Juli brakło a ze nie ma potrzeby zeby on był na już ( chociaz by mi sie baaardzo dodatkowe schowki na jej ubranka przydały) to jest u nas :) :) a pozatym daleko bo mamy duże mieszkanie ( ani nie przez ściane anie nie przez drzwi drugi koniec domu) i tak średnio narazie mi sie widzi zeby spała już w pokoju który jest dla niej przewidziany :)

reklama
jak tak was czytam to chyba poczekam jeszcze chwilę z ta przeprowadzką:-):-D mąż powie że stchórzyłam:zawstydzona/y: aleee moja świadomość i zdrowie psychiczne najwazniejsze:-D

ja mam duży dom, ale na szczęscie pokoj Oliwiera za nasza scianą, na razie tylko tapeta jest i komoda. Meblowaniem też zajmiemy się dopiero po jego chrzcinach bo do tego czasu mysimy malowanie zrobić wreszcie na kolory, to jzu inaczej dom będzie wyglądał(mamy biało od zamieszkania czyli 2 lat). Znajomi jak mieli drugie dziecko to ono spało na piętrze a oni na parterze:szok: tego to sobie nie wyobrażam:no: dla mnie do pokoju obok wyprowadzić dziecko to hardcore a co dopiero na inne pietro:szok:
Mysle jednak aby przeniesc sie na czas upałów na parter bo kurde na poddaszu mamy okropnie upalnie:baffled:

Dziewczyny jestem nowa na tym forum, chciałabym się do Was zapisać bo też jestem marcówką, mam córeczkę Zosię, która urodziła się 03.03.2009, mam też synka który ma już 13 lat, a ja mam na imię Iwona i nie protafię wkleić suwaczka :-( czy mogłby mnie ktoś pomóc???

madzik- nie!!! mój Szymon śpi u siebie w pokoju a my u siebie :-D niezłe zamieszanie :-D

ivaz- witaj!!! suwaczek...czekaj czekaj, na samej górze form masz ustawienia i tam musisz wejsc i znalezc "sygnatury:" czy cos podobnego i tam wklej link z suwaczkiem i " ok"

Ivaz - witaj!

Madzik - na piętro jakbym wyprowadziła Juli ( w naszym wypadku na strych :p ) to bym schudła strasznie latajac co 5 minut po schodach :p może to i dobry patent?:> :p :p hehe wtedy zadna dieta nie potrzebna :p

reklama
Witam,
u nas dzisiaj gorąco i to bardzo. Póki co nawet nie byliśmy na dworze, bo byśmy się roztopili, ale pójdziemy wieczorem jak moj mąż wróci z pracy. Z rana pobyliśmy trochę na balkonie. Jak ja zazdroszczę tym co mają ogródki, albo tarasy. Mam nadzieję, że ja w przyszlości swój własny taras też będę miała.:tak:
Dominik ma dzisiaj dzień śpiocha, ale dobrze, że przesypia tą gorączkę. Nawet ja się z nim chwilkę zdrzemnęłam, więc chyba taka pogoda senna.

ivaz-witaj na forum:tak:

Do góry