reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

ale nie ma co dziecka denerwować. a jak ty sie denerwujesz to Twoja kruszynka też. wyluzuj się i olej babę. nie warto się stresować przez jakiegos babsztyla nieukształtowanego

reklama
Jakbys nie zjadla to bys chora chodzila pewnie tak jak ja hihi jak mi chcialo sie czegos slodkiego a nie bylo nic w domu ani m zeby szedl do sklepu to jadlam nutelle a niestety po operacji nie wolno mi hehe ale zaspokoilam zachcianke i bylo ok

co to znaczy ze szyjka ma 2 cm???? tzn to nie rozwarcie tylko skrocona szyjka... bo tak mam bynajmniej i miękka do tego

to znaczy, że szyjka się przygotowuje do porodu. żeby urodzic musi byc skrócona i zgładzona i bardzo miekka.

idź nika, bo głód nie jst wskazany ani dla ciebie ani dla malucha. albo własnie zamów cos jak ie boisz wychodzić.

Witam ;-)
dawno nic nie pisalam i niestety nie dam rady wszystkiego nadrobic ale czasem zajrze chociasz zobaczyc nowo narodzone dzieciaczki:tak:
Amelka wlasnie dzis konczy tydzien:-D a jestesmy w domku od soboty;-) pierwsze 3 dni to dala nam popalic w nocy hehe a w dzien spala caly czas i dobudzic jej nie mozna bylo:-D no ale juz powoli sie przestawia .. budzi sie tak 3 do 4 razy w nocy na jedzonko i wymiane pieluszki:-p
Pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejne foty marcowych maluszkow:-)

reklama
Do góry