reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witajcie!
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie jutro nasz wielki dzień - mam się zgłosić do kliniki i będzie cc jeżeli tylko maluch dojrzały. Paradoksalnie jakiś spokój na mnie spłynął. Nawet dobrze spałam w nocy, a teraz spokojnie czynię ostatnie przygotowania. Wieczorem przyjeżdżają rodzice - tato zostanie z chłopcami, a mama pojedzie ze mną i mężem do szpitala - jest pediatrą i chcę ją mieć w odwodzie jakby co.

Niesamowite, że Miotlica już po wszystkim!
Edis, M*R*, trzymajcie się!
Gosia, Moonik no to tylko czekać! Powinno być tuż, tuż...
Modroklejka, nie wiesz co tam u Mirki słychać? Kiedy wraca?

reklama
ha ha... moonik mówiłam, że 3 s musi być w odpowiednim momencie...:-D chyba sie jednak nie myliłam:-D

a ja miałam noc spokojną - bardzo. obudziłam się dziwnie wypoczeta. maluszek mi wczoraj jakiś ospały był, ale przez sen czułam, że sobie odbija wszystko w nocy wiec troche sie uspokoiłam. u mnie od rana prószy śnieg. co z tą pogodą? wiosna miała byc dla naszych dzieci...:wściekła/y:

boże jak ja sie cieszę, że nie wiem, co to sąskurcze łydek:-p ze dwa razy mnie łapały ale ... w udach:baffled: nic przyjemnego.

Miotlica dzisiaj rano miała mieć zabieg więc wychodzi na to,że pewni gdzieś o 8 rano. szybciutko dopadła do telefonu:) ;-) i dobrze. nareszcie sie cos ruszyło. a Ty Modroklejka jak tam wczoraj po wizycie w szpitalu?

mirka jest od wczoraj w domku, ale nie miała za bardzo głowy zeby zajrzec...
postara sie dzis-przynajmniej tak pisała
u niej raczej ok-mały został dzien dłuzej w szpitalu bo jakies wyniki miał nie ok, ale juz sie chyba poprawiły bo sa w domku

hej

a ja tak jeszcze a propos albumów zamkietych. ja niezbyt oblatana jestem w forach więc wybaczcie jesli pytam o głupoty... wstyd mi trochę...
w ogóle nie moge znaleźć tych albumów. mam tylko jeden ten pod listą marcóweczek - ale też nie mam do niego dostępu...

a więc jednak sposób działa!!!!!!Moonik żywym dowodem:-D Tkże dziewczyny nie marnować materiału genetycznego mężów tylko pamietać!!!! 3 s dopiero kiedy zaczną się skurcze!! a nie po to, żeby je wywołać:-)

justyna...nie masz dostępu bo chyba nie pisałąm do adminki zeby cie dodała...napisze pozniej...

iwona-podaj szczególy dodtyczace urodzenia twojej dzidi to dopisze do listy

ide pouaktualniac listy a potem ide sie stresowac na kanape...

juz bym chciała wiedziec co mnie czeka

reklama
Do góry