Justyna337
Fanka BB :)
Wyspy szczęścia - 6 rad jak znieść "życzliwość" innych - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
tu masz trochę rad jak sobie poradzić ale nie o wszystkim... Ja tam z grubej rury waliła bym i miala gdzieś hehe... justyna ja juz bym też chętnie się przeniosła ciąza mi juz ciąży...
ha ha dobre rady... szczególnie ta przypadła mi do gustu: Mama czy teściowa usilnie namawia cię na jakąś wyjątkowo zdrową potrawę, na którą ty zupełnie nie masz ochoty? Spokojnie odmów. Nie obawiaj się, że zachowasz się niegrzecznie – teraz twoje samopoczucie jest najważniejsze i nie możesz niczego robić wbrew sobie. Niestety, nie zawsze wystarczy powiedzieć „nie”. Jeśli to nie skutkuje, możesz wykręcić się nudnościami, złym samopoczuciem. Nie daj się zmanipulować, czyli wziąć na argument, że to „dla zdrowia dzidziusia”. Ty sama wiesz najlepiej, co jest dobre dla ciebie i dziecka.
ja coprawda nie mam kłopotów z mamą ani z teściową (W ZASADZIE ) ale przez 3 tygodnie odbierałam telefony od teścia, że muszę koniecznie kupić butelk antykolkowa taka samąjak widział za granicą...przez 3 tygodnie!!!! nie pomagało jak tłumaczyłam,że nie potrzebuję takiej butelki bo mam swoje... masakra