reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MARTYNKA 26tydz, 900g, 37,5 cm

Po wynikach badań okazało się że Martynka ma sepsę :-:)-:)-:)-( na razie nic więcej nie mogę pisać,jest mi bardzo ciężko:-:)-:)-( teraz znowu pozostało czekanie:-(

reklama
O Boże ide sie pomodlic o twoją calineczke zeby wyzdrowiała pa kochana Bóg z Wami.Trzymaj sie Alicjo

Po wynikach badań okazało się że Martynka ma sepsę :-:)-:)-:)-( na razie nic więcej nie mogę pisać,jest mi bardzo ciężko:-:)-:)-( teraz znowu pozostało czekanie:-(

Alicjo.
Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo:no:Jest mi tak strasznie przykro:wściekła/y:Boze ,nie wiem co Tobie napisac:no:Caly czas jestem z Toba
Ucaluj mocno Malutka:tak::tak::tak:
Trzymaj sie kochana
Pomodle sie za Was

Również trzymam mocno kciuki, Maja też miała tydzień temu infekcję i przez 2 dni była podłączona do respiratora. Serce mi pękało, zwłaszcza, że ciągle próbowała się z niego uwolnić... Na szczęście już bez niego daje radę i mam nadzieję że tak będzie już na stałe.
Zobaczysz, że z Martynką też tak będzie, tzn. wszystko ok.

Nie wiem co napisac, strasznie mi przykro:-:)-:)-(, ale na pewno bedzie dobrze ja w to wierze całym sercem i modle sie o zdrówko dla Martnki i o siłe dla Ciebie.
mika zdróweczka dla Was.

Alicjo Martynka na pewno wyzdrowieje juz tak duzo przeszla , to silna dziewczynka. tyle ludzi sie za nia modli ,bedzie dobrze. ja tez sie pomodle.

Alicjo nie traćmy nadziei, będzie dobrze. MUSI BYĆ! Jesteśmy z Tobą, z Wami. Martynka to niezwykłe dzieciątko i jeszcze nie raz nas zaskoczy swoją siłą.

Witam
Ktos napisał mi kiedyś w moim kryzysowym momencie " po tych ciężkich, smutnych i trudnych chwila przyjdą te szczęśliwe" wierze ze nad wami widać juz małe promyki słońca i radości. Pamietaj ze wiara czyni cuda, a Ty bardzo mocno wierzysz ze bedzie dobrze.Modle sie z Wami.

reklama
Dziękuje wam wszytkim jesteście kochane ,dziękuje za modlitwy i wiare w moją Martynkę.Gdy czytam wasze odpowiedzi płacze jak dziecko:zawstydzona/y:,że są ludzie którzy modlą się za moją Calineczkę teraz w trudne dni wiem że mam w was oparcie Dziękuję!!!!!
I wiecie wiara i modlitwa czyni cuda bo CRP spadło antybiotyk działa i ta sepsa nie pogłębia się malutka przybrała nawet na wadze i dziś ma 1580gr cud prawda... ale jeszcze jest pod respiratoren parametry troche zmniejszone tlenu 40% a oddechów 15 na min terszte zaczyna powili sama oddychać choć sepuracja spada do 80-75 ale tylko gdy się denerwuje oby to był dobry znak.Miała również USG główki i wszytko w pożadku nie ma śladu po krwawieniu i krzywicy też nie ma.
Pozdrawiam was kochane mamusie i dziękuje że jesteście z nami

Do góry