reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczynki... czy zakładacie swoim małym jakieś konta bankowe-oszczędnościowe?
Które byście polecały?:sorry2:

ja mam taki zamiar szczerze powiedziawszy, ale kompletnie sie na tym nie znam :( myslałam o jakiejś lokacie? więc też czekam na mądrzejsze ode mnie :)

Co do wody.Czy można dziecku które skończy powiedzmy te 2 miesiące dawać wodę z butelki np.żywiec bez przegotowania?
ionka-ty się nie przyznawaj do marnowania wody bo jak to przeczytają obrońcy środowiska to masz pozamiatane:-D

dziewczyny a ja musze swoje dziecko pochwalic. Wczoraj usnal strasznie pozno, bo dopiero po 22. Wiercil sie i krecil i stekal. Ale spal do 2 :-D
tylko zastanawiam sie dlaczego tak dlugo spal i dochodze do wniosku, ze... w koncu sie najadl. Po kapieli zjadl z 2 cyckow i jeszcze 30ml butelki.

Co do wysypki.. ja juz sama nie wiem jak to w koncu u nas jest. Wtedy co bylam u lekarza, to kazala nie jesc ani produktow mlecznych ani ryb ani jajek. No i smarowac mascia cholesterolowa (chyba tak to sie pisze) i jakas sterydowa. Ta druga posmarowalam raz. No i bylo widac poprawe juz na nastepny dzien.
Potem byl spokoj, nawet jadlam se4r, jogurt, majonez., No i pewnego dnia zjadlam jajko na probe. Wysypalo malego. Odstawilam. I wyszlo jakos tak ze raz czy dwa podalam malemu butelke Bebiko 1. I co ? wysypka sie utrzymywala. Znowu przestalam jesc nabial i co ? i pomoglo. Tylko nie wiem czy brak alergenu pomogl czy masc sterydowa, bo znowu raz posmarowalam.
Wczoraj wieczorem dostal butelke i poki co buzia ladna, takze Bebiko wykluczam.
Zjadlam troche masla dzisiaj i zobaczymy...

reklama
Do góry