reklama
ionka
Fanka BB :)
Dziewczynki... czy zakładacie swoim małym jakieś konta bankowe-oszczędnościowe?
Które byście polecały?
ja mam taki zamiar szczerze powiedziawszy, ale kompletnie sie na tym nie znam myslałam o jakiejś lokacie? więc też czekam na mądrzejsze ode mnie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Zwykłej lokaty się nie opłaca . Lepiej fundusz powierniczy albo coś, co się nazywa polisa posagowa.Dziewczynki... czy zakładacie swoim małym jakieś konta bankowe-oszczędnościowe?
Które byście polecały?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A czemu nie można dwa razy gotować wody?
ionka
Zwykłej lokaty się nie opłaca . Lepiej fundusz powierniczy albo coś, co się nazywa polisa posagowa.
kurcze, musze sobie poczytać na ten temat.
ionka
A czemu nie można dwa razy gotować wody?
a nie wiem, w szpitalu mi zabronili
ale ja i tak bym tego nawet sobie nie robiła, żeby do wrzenia gotować. jak mi zostaje w czajniku trochę, to albo wlewam do dzbanka, albo wylewam i gotuje nową.
Młoda mamuśka:)
Co do wody.Czy można dziecku które skończy powiedzmy te 2 miesiące dawać wodę z butelki np.żywiec bez przegotowania?
ionka-ty się nie przyznawaj do marnowania wody bo jak to przeczytają obrońcy środowiska to masz pozamiatane
ionka-ty się nie przyznawaj do marnowania wody bo jak to przeczytają obrońcy środowiska to masz pozamiatane
Agniesiak85
My chrzest planujemy na początku czerwca
moniSkaBe
dziewczyny a ja musze swoje dziecko pochwalic. Wczoraj usnal strasznie pozno, bo dopiero po 22. Wiercil sie i krecil i stekal. Ale spal do 2
tylko zastanawiam sie dlaczego tak dlugo spal i dochodze do wniosku, ze... w koncu sie najadl. Po kapieli zjadl z 2 cyckow i jeszcze 30ml butelki.
Co do wysypki.. ja juz sama nie wiem jak to w koncu u nas jest. Wtedy co bylam u lekarza, to kazala nie jesc ani produktow mlecznych ani ryb ani jajek. No i smarowac mascia cholesterolowa (chyba tak to sie pisze) i jakas sterydowa. Ta druga posmarowalam raz. No i bylo widac poprawe juz na nastepny dzien.
Potem byl spokoj, nawet jadlam se4r, jogurt, majonez., No i pewnego dnia zjadlam jajko na probe. Wysypalo malego. Odstawilam. I wyszlo jakos tak ze raz czy dwa podalam malemu butelke Bebiko 1. I co ? wysypka sie utrzymywala. Znowu przestalam jesc nabial i co ? i pomoglo. Tylko nie wiem czy brak alergenu pomogl czy masc sterydowa, bo znowu raz posmarowalam.
Wczoraj wieczorem dostal butelke i poki co buzia ladna, takze Bebiko wykluczam.
Zjadlam troche masla dzisiaj i zobaczymy...
tylko zastanawiam sie dlaczego tak dlugo spal i dochodze do wniosku, ze... w koncu sie najadl. Po kapieli zjadl z 2 cyckow i jeszcze 30ml butelki.
Co do wysypki.. ja juz sama nie wiem jak to w koncu u nas jest. Wtedy co bylam u lekarza, to kazala nie jesc ani produktow mlecznych ani ryb ani jajek. No i smarowac mascia cholesterolowa (chyba tak to sie pisze) i jakas sterydowa. Ta druga posmarowalam raz. No i bylo widac poprawe juz na nastepny dzien.
Potem byl spokoj, nawet jadlam se4r, jogurt, majonez., No i pewnego dnia zjadlam jajko na probe. Wysypalo malego. Odstawilam. I wyszlo jakos tak ze raz czy dwa podalam malemu butelke Bebiko 1. I co ? wysypka sie utrzymywala. Znowu przestalam jesc nabial i co ? i pomoglo. Tylko nie wiem czy brak alergenu pomogl czy masc sterydowa, bo znowu raz posmarowalam.
Wczoraj wieczorem dostal butelke i poki co buzia ladna, takze Bebiko wykluczam.
Zjadlam troche masla dzisiaj i zobaczymy...
reklama