Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Agus 100 lat!! Spełnienia marzeń!! radości z pociechy!! )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane zbieram się do szpitala!! Trzymajcie kciuki abym dzisiaj tuliła córeczkę!!!
Pozdrawiam!
Hej Dziewczyny jestem siostra ccaroline85 właśnie z nią rozmawiałam i prosiła abym przekazała wam informacje ...
... od rana sączą sie wody ma 2cm rozwarcia ale podobno nic nie przygotowane w środku do porodu ... położna mówiła ze jak podłączą jej kroplówkę powinno szybko pójść ... i zaraz idzie na USG ...
uff czyli to już dziś ... :-)
jak coś będę wiedziała to odezwę się od razu
pozdrawiam
Dziękuje dziewczynki :* lece odebrac moj torcik i firanki, bede pozniej buziaki :***
Kochane zbieram się do szpitala!! Trzymajcie kciuki abym dzisiaj tuliła córeczkę!!!
Pozdrawiam!
KArolinka trzymam kciuki!!! No i tez sie wybieram wlasnie do spzitala, tylko skoncze herbatke u mnie nie wiem co bedzie..moze mnie odesla do domu , chociaz mam nadzieje ze nieeeee, wiec trzymajcie kciuki i za mnie prosze
nie nie, moj Ł ma 25 lat wiec musze sie postarać ))))))
porobie jeszcze muffiny czekoladowe albo z budyniem mam taka ochotę zrobić coś sama ...
mnie iedyś do pieczenia zaciągnąc ...a teraz to sie sama rwe hihi