reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mi dolega notoryczny ból głowy... boli mnie niemal codziennie. Czasem tak, że czuję każde stąpnięcie przy chodzeniu, albo taki przeszywający bół gdy coś jem. Ostatnio miałam też skurcze w łydce, wiec łykam magnez. Pomogło tylko troche, teraz mnie jedynie ćmi... ale już mam dość tego bólu :eek:

Czesc brzuchatki.
Troszke poczytalam Was co tam naskrobalyscie.
Co do salatek to moze bym zjadla jakby ktos zrobil,a tak na robote nie mam ochoty.Zreszta jak ostatnio zrobilam z ananasa,indyka,kukurydzy i ogorka to w koncu moj G musial ja zjesc cala bo mi przeszlo.

Agniesiak fajnie jak maz lubi spiewac,moj spiewa tylko w kosciele na mszy.

Gosiagro gratuluje ponownego zafasolkowania,teraz napewno wszystko bedzie dobrze.

Ja juz kolejna noc nie moglam spac.Tzn zasypiam ,a raczej padam tak o 23 i co budze sie kolo 1 i tyle tego spania.Czyzby tyle snu mialo mi wystarczyc?
A dzis w nocy bylo fajnie.Moj M idzie zawsze spactak kolo 2 bo nalogowy komputerowiec,a dopiero po 23 wraca codziennie z pracy.I gdy sie polozyl i mnie przytulil to maluszek chyba poznal tate i zaczal sie wiercic w brzuchu.
To dopiero maly cwaniaczek.Tato nie ma dla niego czasu caly dzien to w nocy poszaleje jak go poczuje.

Gosiagro super!! Bardzo się cieszę!
GRATULACJE!! NA PEWNO TYM RAZEM BEDZIE DOBRZE!!

A ja wrócilam własnie od lekarza, wszystko dobrze! Syzjka macicy długa, brzuszek mięciutki...rewelka...
Poprosilam panią doktor zeby mi szybciutkie usg zrobila,zebym serducho zobaczyła - bije jak dzwon, a dzidzia super kopie nóżkami! Tylko jeszcze nic nie czuję:zawstydzona/y:

Igi - to super, że wszystko jest dobrze :tak: A jak długa masz szyjkę???

Ja juz kolejna noc nie moglam spac.Tzn zasypiam ,a raczej padam tak o 23 i co budze sie kolo 1 i tyle tego spania.Czyzby tyle snu mialo mi wystarczyc?
A dzis w nocy bylo fajnie.Moj M idzie zawsze spactak kolo 2 bo nalogowy komputerowiec,a dopiero po 23 wraca codziennie z pracy.I gdy sie polozyl i mnie przytulil to maluszek chyba poznal tate i zaczal sie wiercic w brzuchu.
To dopiero maly cwaniaczek.Tato nie ma dla niego czasu caly dzien to w nocy poszaleje jak go poczuje.

Widze, że więcej nas ma teraz problemy ze snem. A ja dziś gdzieś czytałam, że w piątym miesiącu mamusia powinna przesypiać całą noc (minimum 8 godzin), a i w dzień sypiać jak się ma trochę czasu.

Witam Marcóweczki!

mama nadzieję, że u Was wyszytko ok!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale byłam z wami na tym wątku niestety poroniłam, 3 sierpnia miałam zabieg:-( chciałam wam się pochwalić, że jestem już w 5 tygodniu ciązy:)) a zmienilam marcóweczki na czerwcóweczki, troche się boję, bo tak szybko zaszłam w ciąze, ale wierzę, że będzie tym razem dobrze!!
Pozdrawiam i trzymam za was wszystkie kciuki:-D

My również trzymamy kciuki za ciebie i maleństwo i dzięki za informacje:-):-):-)

reklama
Widze, że więcej nas ma teraz problemy ze snem. A ja dziś gdzieś czytałam, że w piątym miesiącu mamusia powinna przesypiać całą noc (minimum 8 godzin), a i w dzień sypiać jak się ma trochę czasu.
Wow :szok: no to grubo :-D w moim przypadku to raczej niewykonalne :-D Ja uwielbiam spac, ale cierpie na ciagly brak czasu, no i sypiam po 7-8h :eek: wiem, ze za malo :confused2: Dzis rano to z lozka nie moglam sie zwlec...
No ciekawe jak z ta szyjka. Mi na usg wyszlo ponad 3,3cm i podobno jest dobrze. Ale nigdzie nie moglam znalezc ile tak naprawde powinna miec...
Ty Mag wiesz jakiej dlugosci jest Twoja?
Gosiagro swietna wiadomosc!!! Gratuluje i zycze, zeby wszystko bylo dobrze ;-) Zagladaj do nas!
A ja w nocy i po poludniu dzisiaj poczulam malego motylka, ale krociutko :happy:

Do góry