reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny, ja też tak niziutko czuję łaskotanie.... może niektóre tam mają nóżki, a inne dzieciaczki mają u góry, w końcu to CAŁE 10 cm to może być różnica :-D:-D:-D

a ja wróciłam z wycieczki z Budapesztu... było SUPER, pogoda extra! tylko troche mnie wymęczyła 10godzinna podróż autokarem :sorry: dobrze że miałam spodnie ciążowe bo bym świra dostała.

ejo kiedy się robi drugie USG 4D??

reklama
agniesiak o kurka fajnie miec faceta spiewajacego :tak: zawsze moze ponucic cos do uszka czy do snu tobie :tak: moj niestety tylko komputerowiec i kombinator za to ja gram na gitarce troche spiewam na youtubi etez mam soje jedno nagranie :-p ale nie takie profesjonalne jak twojego m super jest :tak:gratuluje talentu

a ja koncze krokiety i zaraz do domciu jade rodzinnego :-)

no to pewnie da moniat :tak: oj wymiotowac po igle bbrrr az mnie dreszcze przeszly... nigdy na szczescie tak nie mialam a co do mdlenia ra zjak bylam w szpitlu na kropki w tamtym roku bodajze to jak mialam dlugi korytarz do przejscia i po pobraniu 6 tych probowek krwi wszystko ok bylo szlam sobie normalnie az od polowy korytarza szlam po scianie byle by dojsc do lozka bo tak mi slabo bylo makabra no i
ale napisalm sie soczku polozylam i mi przeszlo ... ale u mnie mdlenie to na orzadku tygodniowym i juz wiem ze jak mi ie w glowie goraco robi i uszy mi sie zatykaja i szumi to znak ze zaraz odfrune :-D:tak: ale fajne to uczucie bo jak sie obudze bo kilku sekundach to od razu czuje sie jak nowonarodzona jakos tak mi lzej od razu :-) ale jak sie powstrzymuje zeby nie zemdlec to chodze jak oniemiala i w ogole jak po chlaniu ...

ja musze isc zrobic wyniki ale tak mi sie nie chce ze szok :szok: mialam dzisiaj isc bo mam full jeszcze od kardiologa co mi zaznacyl na karcie ale nie zaznaczyl mi morfologii i moczu to sobie znajde taki sam dlugo pis i zaznacze za niego haha :-D bede miala od razu do ginekologa :-)

o, ja własnie dzwoniłam do szpitala, bo holtera musze sobie założyć,ale niestety do końca roku wszystkie terminy zajęte ale prywatnie moga mnie przyjąć. 90 zł skasują :crazy: a tak przy okazji: wie ktoś jak to jest z zespołem WPW i tachykardią w czasie ciąży? Bardzo groźne? i jeszcze w necie nie moge znaleźć czy może byc to wskazanie do cc...

co to jest wpw?? a ja tachykardie tez mam ale jeszcze nie wiem czy to wskazanie do cc ale sie dowiem na nastenej wizycie bo wlasnie po to musialam sie zbadac bo jk cos kardiolog ma mi wypisac takie zaswiadczenie do cc:tak:

Witajcie kochane dziubaski!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj dzien pelen zajec z mlodym u 3 lekarzy nie mam narazie czasu zeby wszystkiego przeczytac wpadlam tylko na chwilke ale zauwazylam ze nowa osobke mamy. Jak mlody usnie to zabieram sie za robienie tipsiakow zrobie fote to Wam wysle co zrobilam i nadrobie co napisalyscie :)) :*
Buziaki aahhhhhhhh Normalnie Kocham Was za to ze jestescie ... takie przyjaciolki sa najlepsze !!!!!!!!!!! ktore zawsze sa :*;-);-);-);-);-);-);-);-)

witaj Bardzo mi milo ze bedziesz z Nami :)) a jest o czym gadac :happy::happy::happy::happy:

Dziewczynki (zwłaszcza te, co już chodziły wcześniej w ciąży) miałyście problemy ze zgagą? Może znacie jakies sposoby jak mozna ją choćby złagodzić?? Ja już nie mam siły, dosłownie nic nie moge przełknąć, żeby się ta cholera nie pojawiła. A przed ciążą nie miałam nigdy w życiu i nie wiem jak z tym walczyć.
Dlatego, jesli któraś się też z tym męczyła prosze o radę :tak:

reklama
MAG-ja ostatnio nie miewam aż takich uporczywych zgag, ale w 3 miechu miałam straszne, najlepiej jest nie jeść zbyt solonych i ostrych potraw, a przed pójściem spać a i w dzień można napić się mleka z miodem, mi ono pomagało...
ale mam nadzieje że już do mnie nie wróci....

Do góry