reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam ja dzisiaj już posprzatałam a teraz gotuje obiadek - dzisiaj kapusniaczek jakos na kapuste mnie naszło :-)
Kurcze jutro mam usg genetyczne troche mam pietra a z drugiej strony ciesze się ze zobacze niunie, chyba niunie :tak: bo moze od ostatniego usg siusiaka pokazać :-)
Trzymam kciuki za mamuski które maja dzisiaj usg :-)

reklama
Ja dziś robię roladę serową, zobaczymy czy mi wyjdzie:)
Była u mnie babcia, i słuchałyśmy bicia serduszka Gabrysi, i aż babunia się popłakała....
Hihi przyszły mi już ubranka które na allegro zamówiłam, dostałam pare gratisów nawet:-Dtak zerknęłam w moja dzidziusiową szafę i nawet nie jest tak źle, trochę rzeczy już mam

Agniesiak- a ja zrobiłam kopytka i mam 3 dni z głowy ;), musi jeść ! Tylko że ja nie znoszę gotowania:no:, natomiast placki mogę piec co dziennie ;)
U mnie kopytka to by posżły w jeden dzień:zawstydzona/y::-D I nie ważnę ile by ich było:tak::-D

Marcóweczki założyłam Grupę dla aktywnych Marcówek na forum, jest to grupa zamknięta, dostępna tylko po zaakceptowaniu zaproszenia, zakładałam ją z myślą, np. o wpisywaniu naszych danych na nk czy numerów telefonów na późniejszy okres kiedy to będziemy rodzić i informować przez sms np. o narodzinach naszych pociech. Akceptację do grupy będziemy wspólnie rozważać, tak więc wszystkie aktywne marcóweczki zapraszam! :-)

Forum BabyBoom - Marcóweczki 2010
Ja bym bardzo chciał należec do tej grupy..:) Więc prosze o wysłanie zaproszenia:) Podam tam swoje namiary na siebie, żebyście mialy jakby co:)

Zazdroszczę- a ja nie mam jeszcze nic - normalnie zero czegokolwiek dla maluszka :zawstydzona/y:, ale u mnie w rodzinie jeszcze nikt nic nie wie , wiec na razie zakupy odkładam na później. Ja zmykam odgrzewać obiadek ;) , i jadę do lekarza.

zobaczcie jakie piekne mieszkania u nas oferuja do wynajecia.. :eek::eek:

Mieszkanie do wynajęcia - Błonie, Błonie - 51 m˛, 2 pokoje

cytat:
"Duże 2 pokoje, balkon, przedpokój z szafami oraz umeblowana, widna kuchnia."
ta kuchnia mnie rozwaliła :szok: :szok: :szok:
że też ludzie się nie wstydzą takich zdjęć dawać :eek:

ja mam dzis na obiad kluski na parze z bitą smietaną i sosem truskawkowym

to mi smaka narobiłaś :eek: :rofl2:
pamiętam jak babcia takie coś gotowała... :happy:
a jak to się robi??

A ja dziś zrobiłam i właśnie zjadłam z Olkiem zapiekankę ziemniaczną z szynką i cebulką zalane śmietanka z czosnkiem.... wszystko zapieczone żółtym serem... :-) pychotka no i czosnek może mojemu choremu przedszkolakowi pomoże... bo już nie mam siły do tych przeziębień :cool:

ale u mnie w rodzinie jeszcze nikt nic nie wie , wiec na razie zakupy odkładam na później. Ja zmykam odgrzewać obiadek ;) , i jadę do lekarza.
jeszcze nikomu z rodziny nie powiedziałaś?? jeju ja bym nie wytrzymała hehe

cytat:
pamiętam jak babcia takie coś gotowała... :happy:
a jak to się robi??

A ja dziś zrobiłam i właśnie zjadłam z Olkiem zapiekankę ziemniaczną z szynką i cebulką zalane śmietanka z czosnkiem.... wszystko zapieczone żółtym serem... :-) pychotka no i czosnek może mojemu choremu przedszkolakowi pomoże... bo już nie mam siły do tych przeziębień :cool:
Hej, podzielcie się przepisami w odpowiednim wątku:) te kluchy na parze z truskawkami.. mniam:)
No i zapiekanka ziemniaczana...mmmm.. M mój uwielbia zapiekanki więc może to zrobię.. tylko pliska o przepis:)

kluski na parze kupuje i na parze zaparzam, gotuje , bita smietane ubijam z kemówki a sos truskawkowy z rozmrożonych truskawek utartych w robocie z cukrem

reklama
mrozik j powielam pytanie co to takiego ten urlop fakultatywny i czy tacierzyski czy jak mu tam przysługuje ojcom nawet jak matki nie rezygnuja z tyg, macierzyśkiego

Do góry