reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie wieczorową porą!
Ale nasmarowałyście, wczoraj wcale nie odpalałam kompa, kilka dni tak częściowo czytałam, a dzisiaj nadrobiłam - ze dwie godziny czytania. Wczorajszym jubilatkom składam najlepsze życzenia! Wszystkim gratuluję dziewczynek i chlopców, ja dopiero mam połówkowe 19 listopada, prawie miesiąc jeszcze! Spadam spać, do jutra!

reklama
no bo chlopaki marcowe sa bardziej wstydliwe od dziewczynek i dlatego wszystkie niespodzianki prawie to chlopcy beda zobaczycie jeszcze sie wyrowna :-)
czemu mowicie ze dla dziewczynek ful ladnych imion a dla chlopcow nie?? i czemu zajete ktos w otoczeniu ma ?? mi sie bardzo mikolaj podoba ale maz sie na antosia uparl wiec bedzie antos mikolaj :tak: w ksiaz:tak:kach mozna duzo imion znalezc ;-)

eee moj juz dorwal unchurted2 u koniec :eek::no: chyba nie zostaje mi nic jak tylko isc spac :confused2:

miki to super imie :) ale ja mialam dla dziewczynki julcia a nie chcialam jego amelki bo kuzynka mieszkajaca obok tak dala na imie corci wiec niech mezowi mojemu bedzie :) a nastepny bedzie mikolaj :-p

A ja dzis po pierwszych zakupach dzidziusiowych zdjecia na watku zakupow.A mialam dopiero po usg.Ale co tam nie moglam sobie odmowic.Nawet sukienke kupilam najwyzej ktorejs z ciezarnych kuzynek odstapie

mojemu sie tez cos miki nie podobal... ahhh te chlopy , nie wiedza co dobre ;-)

owlrene sliczne ciuszki ogladalam ... ja wczsniej z mama kupilam 2 sukienki i niestety musze oddac ;-)

reklama
Do góry