reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam w poranny piątek, dzisiaj jako tako się wyspałam, synek zbudził się tylko raz, więc to dobry wynik.

Gratuluję chłopców i dziewczynek, gdyby były jakiekolwiek zmiany na listę proszę pisać :)
Po za tym muszę się pochwalić, mąż wygrał telefon komórkowy Samsunga o wartości 1390 zł!! Nic mi nie mówił, że bierze udział w jakimś konkursie, mianowicie polegał on na układaniu jakiś puzzli, układał je wieczorami, a ja na niego krzyczałam, że w gierki gra :D a tu co wygrał telefon heheh :)

samsung-ultra-touch-s8300.jpg

Pozdrawiam i miłego piątku życzę!

reklama
Ja również witam w ponury piatek..
CCAROLINE85 super! Gratki dla Sprytnego męża!
A ja się wczoraj pokłóciłam z moim M. i jestem taka zła dziś, że piernicze - nie odzywam się! Chłopy są jednak głupie i tyle, co tu duzo gadać!!!A mój błąd, ze za dużo popuściłam od początku i teraz mam pokłosie..Szlag mnie trafia - mówię WAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale, ze podobno lepiej jak sie wydrę na niego niż jak milczę (jego zdanie) więc oczywiście bedę milczeć, ja się nie będę denerwować...
Tylko mnie wpierdziela to, że jak byłam w szpitalu to latał jak kot z pęcherzem przestraszony żeby nic się nie stało a jak mnie wypuścili do domu i kazali na siebie bardzo uważać to ten szuka - nie powiem czego, bo wie, że nie bedę się kłócić - bo nie mogę i pieprzy trzy po trzy jak jakaś cholerna nuda!!!!!! O Bosheeeee!!!!! Chłop jak nie ma ehkmmm - no wiecie - to mu bije do łba nadmiar terstosteronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W takich chwilach ciesze się podwójnie bardzo, zż bedę mieć córcie...

Gratulacje dla meza,ale mialas niespodzianke

Ja również witam w ponury piatek..
CCAROLINE85 super! Gratki dla Sprytnego męża!
A ja się wczoraj pokłóciłam z moim M. i jestem taka zła dziś, że piernicze - nie odzywam się! Chłopy są jednak głupie i tyle, co tu duzo gadać!!!A mój błąd, ze za dużo popuściłam od początku i teraz mam pokłosie..Szlag mnie trafia - mówię WAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale, ze podobno lepiej jak sie wydrę na niego niż jak milczę (jego zdanie) więc oczywiście bedę milczeć, ja się nie będę denerwować...
Tylko mnie wpierdziela to, że jak byłam w szpitalu to latał jak kot z pęcherzem przestraszony żeby nic się nie stało a jak mnie wypuścili do domu i kazali na siebie bardzo uważać to ten szuka - nie powiem czego, bo wie, że nie bedę się kłócić - bo nie mogę i pieprzy trzy po trzy jak jakaś cholerna nuda!!!!!! O Bosheeeee!!!!! Chłop jak nie ma ehkmmm - no wiecie - to mu bije do łba nadmiar terstosteronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W takich chwilach ciesze się podwójnie bardzo, zż bedę mieć córcie...

Ja to mowie ze wtedy cisnienie udeza facetom do glowy.

czesc dziewczyny idę dzis do dentysty, chciałam usnąć kamień ale naczytłam się róznych opinii że lepiej to robić w ciązy ręcznie a nie ultradzwiękami, więc chyba poczekam jeszcze te kilka miesięcy, albo zapytam ginekologa, albo Wy cos wiecie na ten temat. Poza tym wezme od razu pieczatke do karty ciazy o kontroli stomatologicznej

hej dziewuszki,
a więc nie jest tak tragicznie, jak zrozumiałam, M mi wszystko wyjaśnił, że nawet jak coś żle wyjdzie w tych badaniach(co jest podobno mało prawdopodobne, ale dla świętego spokoju zrobimy)to bedę brała jakieś leki, i będzie gitara:-)tylko nie wiem czy się połapię bo już tyle laków biorę:-(
w niedziele ten znajomy ordynator męża ma dzwonić i będziemy wiedzieć kiedy na badania będę szła, podobno na wyniki czeka się około miesiąca, więc mam nadzieje że zrobią mi jak najszybciej, żeby był czas na leczenie...
Przesyłam trochę słoneczka w ten pochmurny dzień:-):-):-)

witam sie rowniez ;-)

no widzisz marti8 bedzie wszystko ok fajnie widziec usmiech u ciebie :tak: oby tak dalej :tak:

ja wlasnie zagonilammeza do robienia sniadanka jako ze wczesniej wstal a do pracy na 12 idzie hehe :-) musze pozywic dzidziorka zeby sie poruszal trosku bo jedna kostka czekolady za duzo na niego nie dziala ale witaminka c do ssania to juz lepiej, chyba mu kwasne bardziej smakuje :-)

czesc dziewczyny idę dzis do dentysty, chciałam usnąć kamień ale naczytłam się róznych opinii że lepiej to robić w ciązy ręcznie a nie ultradzwiękami, więc chyba poczekam jeszcze te kilka miesięcy, albo zapytam ginekologa, albo Wy cos wiecie na ten temat. Poza tym wezme od razu pieczatke do karty ciazy o kontroli stomatologicznej

Ja się pytałam gina, to powiedział mi że wszystko można robić z zębami w ciąży tylko wyrywać to od drugiego trymestru. Ja będę miałą ultradźwięki i lasery od poniedziałku na rękę i też konsultowałam to z ginem, to kazał tylko, żeby to było od drugiego trymestru i nie zaszkodzi to dzidzi. Także myślę, że jak idziesz na ściaganie kamienia ultradźwiekami w drugim trymestrze to nie zaszkodzi to też dzidzi.

Witam:)
Ja dziś znów idę na usg. Trzumajcie kciuki żeby wszystko dobrze było z serduszkiem. Trochę się boję, ale jestem i staram się być zawsze optymistycznie nastawiona:)

reklama
Witam was,:-D:-) trochę wcześnie jak na mnie, no, ale pół nocy nie przespałam:sad:, bo brzuch mnie bolał jak nie wiem.. Nie wiem co mi było..Ale chyba miałam problem z gazami.. Nie mogłam sobie no..bączka puścić :zawstydzona/y::eek: Pierwszy raz mi się przytrafiło coś takiego! :szok::szok::dry:
Miałam dzisiaj jechać z mamą na zakupy, ale niestety tata jej kazał gdzieś jechać i nie ma czasu... A miała mi kupć taki fajny sweterek pod biust.. Napewno gdzieś widziałyście taki :-) Nawet nie mam fotki, tobym wstawiła..

Idę pić kawkę, a później posiedzę z Wami.. Muszę poprzytulać się do Ł, bo o 13 do pracy idzie, więc żeby nie było, że ciągle na forum siedze.. hehe

Do góry