Moni27
Monika
Dziewczynki serdecznie dziekuje za wszystkie życzonka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry. Wszystkim solenizantką wszystkiego najlepszego!!!!
Dużo piszecie o bólach w krzyżu, mi z kolei prócz tych w krzyżu dotkiwie dokuczają bóle w okolicach krocza, do tego stopnia że nogi do góry podnieść nie mogę a i stać tragedia. Czy to tylko moja dolegliwość czy macie podobnie?
Mag 007 czemu TY nie idziesz na zwolnienie? tylko użerasz się w tej szkole, to już chyba drugi taki incydent z tymi Twoimi dzieciakami. Współczuję wiem jakie to dołujące i wnerwiające, ja bym chyba wyszła ze skóry.
Ja jak narazie nie mam problemu ze snem. Wystarczy ze poczuje trochę pierza pod głową ;-) Ale za to wstaje w nocy na siusiu chyba z 10 razy:-(co jest bardzo męczące!Ok, spróbuje, a czy wy też nie możecie w nocy spać?
JA równiez mam teramin na 30 marca i czasem sie wqrzam ze wiekszość z dziewczyn marcowych zna płec czy miało juz badania genetyczne połowkowe a ja nic i musze czekac ale ma to swoje tez dobre strony...przynajmniej wiem jak powinno wyglądac badanie, wiem jak moj oragnaizm powinien reagowac wiec dobrze miec strasze marcoweczki tak jak starcza siostre:-) poradza podpowiedząWitaj AGUS27 ja mam termin na 30 marca więc bliziutko, haha przynajmniej nie jestem ostatnia, bo ze wszystkim dziewczyny mnie przeganiają miały dużo wcześniej ruchy niż ja(co zrozumiałe)wiedzą już co niektóre jaka płeć
M właśnie odebrał moje wyniki,i pokazał doktorowej-są nawet okey, tylko mam zapalenie układu moczowego i mam brać urinal, kurcze nie wiem czemu??nic mnie nie boli, nawet nie wiem w jaki sposób miałbym sobie przeziębić