reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ooo.. widzę że dzisiaj urodzinowo. Sto latek wszystkim solenizantkom i samych radosnych chwil :-)
Ja dziś jakąś chandrę mam, a jesień się dopiero zaczęła :-/ A najbardziej to mi brakuje sportu no masakra... Najchętniej to bym sobie poszła na siłkę lub aerobik a tu tylko spacerki i basen :-(Szkoda tylko że w moim miasteczku nie ma pływalni :-(Na szczęście już niedługo sie wyprowadzam do większego miasteczka i tam są większe perspektywy :-)

Tak :-) Imię już dawno było ustalone i chyba nie będę oryginalna, bo nasza Perełka będzie miała na imię Amelcia :-)

Kurcze ten mój suwaczek znowu oszukuje nie wiem co z nim jest nie tak :-/ Poza tym czytając wasze posty troszkę się przeraziłam, bo wasze dzieciaczki sa malutkie a moja Niunia ma już 431g i mierzy 22cm i zastanawiam sie dlaczego tak dużo w porównaniu do was.

aneczko a który jesteś tydzień ?? ja 21 skończony i moja waży 424 g. a brzuchol mam wielgaaaaśny !! nawet mam zdjęcie z dzisiaj...

No i ja tak samo skończyłam 21tc a zaczął mi sie 22tc więc chyba nie jest tak żle skoro twoja Niunia jest kilka g lżesza od mojej :-) No i ja brzuszek mam już pokaźny. Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie śliczny ciążowy płaszczyk, bo już w swój ledwo sie mieściłam :-)

Ooo.. widzę że dzisiaj urodzinowo. Sto latek wszystkim solenizantkom i samych radosnych chwil :-)
Ja dziś jakąś chandrę mam, a jesień się dopiero zaczęła :-/ A najbardziej to mi brakuje sportu no masakra... Najchętniej to bym sobie poszła na siłkę lub aerobik a tu tylko spacerki i basen :-(Szkoda tylko że w moim miasteczku nie ma pływalni :-(Na szczęście już niedługo sie wyprowadzam do większego miasteczka i tam są większe perspektywy :-)
- jejkuuuuu ja tez tak bym poszla na basem orzesz TY no!!!!!! ale nie moge bo mam ciagle infekcje w ciazy i nie mozna ale marze o basenikuuuu
Tak :-) Imię już dawno było ustalone i chyba nie będę oryginalna, bo nasza Perełka będzie miała na imię Amelcia :-)

Kurcze ten mój suwaczek znowu oszukuje nie wiem co z nim jest nie tak :-/ Poza tym czytając wasze posty troszkę się przeraziłam, bo wasze dzieciaczki sa malutkie a moja Niunia ma już 431g i mierzy 22cm i zastanawiam sie dlaczego tak dużo w porównaniu do was.
- ojeju!!!!!! to ogrom straszny!!!!!!!!!!!to sie ciesz ze nie jest...za mala

aneczko a który jesteś tydzień ?? ja 21 skończony i moja waży 424 g. a brzuchol mam wielgaaaaśny !! nawet mam zdjęcie z dzisiaj...
ojeju kolejna z gigantem......no zobaczymy jak u mnie bedzie ide na polowkowe 5 listopada wiec tez bede w 22 chyba i zobaczymy...

Mój Kochany mężunio!!!!!!!!!!!!! mi kupi NUTELLE.....bo jak patrze na ta reklame to az mnie sciska......

reklama
To mój gigant brzuchol ;p

50247859.jpg

Do góry