reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
cześć mamuśki:-D

wracam z pracy, a tu tyle postów, że oczu mi braknie:tak:

mloda_mamusia, moni Sto lat, zdrówka i spokojnych 4/5 miesięcy:cool2:

zaczął mnie dzisiaj brzuchol boleć po prawej stronie, wzięłam nospę i mam nadzieję, że przejdzie (trochę się za bardzo chyba nadźwigałam w pracy i jeszcze rozmowy z rodzicami od wczorajszej afery, plus moja klasa, w której sie chłopcy pobili - szkoła to normalnie dźungla:wściekła/y:)

nakupiłam sobie gazet o ciąży i czteropak harlequinnów (tak, tak:-p:-p) - będę odpoczywać i się odstresowywać:cool2:

na obiad mam krupnik i naleśniki z serem i brzoskwiniami

ale racuchy tez brzmią apetycznie:-D

Cześć mam pytanie odnośnie nóg. Od jakiegoś tygodnia niedojż że nie mogę spać bo mi się nie chce, a jak zasne t tylko na 3 godziny bo jestem juz wyspana( chociaż w ciągu dnia jestem zmarnowana) to męczy mnie okropny ból łydek- to nie są skurcze ale ból taki wewnętrzny , nie wiem jak sobie z tym radzić. Często przez to budze sie w nocy, jak zacznę chodzić to ból mija.
p19u9n73tqw3hz89.png

Bol łydek moze byc rowniez spowodowany brakiem potasu. Moj maz kiedys wyladowal na izbie przyjec z nadcisnieniem, skarzyl sie tez na bole lydek. Lekarka od razu zalecila potas w kroplowce.. ale w ciazy to rozne moga byc przyczyny..

reklama
Do góry