B
beatrix81
Gość
dzięki napewno sie odezwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mirosia-wszystko na pewno się ułoży, wiem że sytuacja Twoja z pewnościa nie jest przyjemna, ale po woli i jakoś sobie poradzicie, my tez mieszkamy z rodzicami i moim bratem, i w naszym pokoiku też nie ma nie wiadomo ile miejsca, ale wiem że jakoś staniemy na nogi i cos swojego kupimy, muszę w to wierzyć i Ty tez w to uwierz że wszystko się ułoży:-)
Mirosia przerażające sa te rodzinne sprawy, faktycznie z tego co napisałaś to bardzo niesprawiedliwe. Ja też mieszkam w domu teściow zajmujemy piętro które całe jest do remontu, koniecznie trzeba było zrobić instalacje i kanalizacje i wszystko z naszej kieszeni, mimo że nie jestem tam zameldowana nawet, trochę się boję że jak kiedyś przyjdzie do podziału między rodzeństwo męża to możemy wyjść na tym jak Zabłocki na mydle, Kochana mam nadzieję że Twoja siostra zrozumie że Ty z dzidzią byłas pierwsza i że Wam zrobi przestrzeń