reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej! jeszcze tutaj nie pisałam ale przeczytałam kilka ostatnich stron i doszłam do wniosku, że chyba warto zacząć :-)
Ja jeszcze niestety nie znam płci mojego maluszka, a już nie mogę się doczekać kiedy zacznę szaleć po sklepach :)

reklama
o jakie sliczne dziekuje :)))

a mozna sobie dac suwaczek np na pulpit komputera???

Oczywiscie, ze mozna :tak: Ponizej instrukcja:
Suwaczki - instrukcja umieszczania suwaczka na pulpicie

Ja mam kilka, oczywiscie wszystkie zwiazane z Dzidziem i Mezowi tez na lapa wkleilam, zeby widzial jak nasze Malenstwo sie rozwija :-) Fajna sprawa!
Ja dzis mialam podly dzien, doszlam do wniosku, ze pracuje z samymi burakami :crazy: Lubie swoja prace, ale ludzie, z ktorymi przyszlo mi obcowac to masakra :crazy:
Dzidz sie rusza, pogoda sie zepsula i zmeczona jestem okropnie, wiec zmykam spac.
Spokojnej nocki ;-)

Dzień dobry!!!!!
Ja znowu pierwsza......wstalam bo maly juz wolał tatusia do pacy ze ma wstac hehe niezly budzik
Jak sie przebudzalam to czuje reke M ma moim brzucholcu i takie masowanie i mowi ...to Krystianek?? a ja no ze taaaaaaaaa hehehe

hej! jeszcze tutaj nie pisałam ale przeczytałam kilka ostatnich stron i doszłam do wniosku, że chyba warto zacząć :-)
Ja jeszcze niestety nie znam płci mojego maluszka, a już nie mogę się doczekać kiedy zacznę szaleć po sklepach :)
- witaj z nami naprawde jest o czym gadac .Bedzie nam bardzo miło

Oczywiscie, ze mozna :tak: Ponizej instrukcja:
Suwaczki - instrukcja umieszczania suwaczka na pulpicie

Ja mam kilka, oczywiscie wszystkie zwiazane z Dzidziem i Mezowi tez na lapa wkleilam, zeby widzial jak nasze Malenstwo sie rozwija :-) Fajna sprawa!
Ja dzis mialam podly dzien, doszlam do wniosku, ze pracuje z samymi burakami :crazy: Lubie swoja prace, ale ludzie, z ktorymi przyszlo mi obcowac to masakra :crazy:
Dzidz sie rusza, pogoda sie zepsula i zmeczona jestem okropnie, wiec zmykam spac.
Spokojnej nocki ;-)
- oooooooooooooooo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze nie wiedziałam, że można dodawać suwaczki na pulpit:szok:

Też sobie dodałam, mimo, że mam windows vista i miałam mały problem, ale po pół godziny motania się znalazłam :-p
a jak doddalas suwczek na wiste??? bo ja chyba jakas tempa jestem znalazlam w internecie insrukcje ale wogole nie mam tego w swoim komputerze czego oni wymagaja :no::sorry::sorry::confused2::confused2:

Dzieńdoberek:-)
Ale pogoda okropna za oknem:eek::eek: wieje i leje bleeeh:eek:
A ja na zajęcia muszę jechać:dry::dry:
Wcale się dzisiaj nie wyspałam.. na siusiu się budziłam dwa razy, a potem zasnąć nie mogłam, a jak już zanęłam, to trzeba było wstawać:eek:
Miłego wtorku życzę:rofl2:

Cześć dziewczynki :-)

Ja od piątku jestem na zwolnieniu do końca października. Doktor na wizycie mi kazał brać Feminatal Metafolin 400 + DHA (strasznie drogie to :szok:) i dodatkowo magnez, bo mam już skurcze macicy. Poza tym przeokropnie boli mnie w krzyżu i miednicy, szczególnie jak sobie trochę pochodzę i postoję.

a wiecie jak wkleic suwaczekk na pulpit w makintoszu??:eek::eek:

sorki nie przywitalam sie ;-) wiec witam :-)

ide dzisiaj sie zapytac do plusa jakie telefony maja z mixa i jakie papierki potrzeba bo musze nr tel zmienic...

reklama
Witam :) ja już po wizycie, maleństwo nam nie pokazało co ma między nóżkami, mała kruszynka siedziała z podkulonymi nóżkami i nie chciała nam pokazać :) Po za tym waży 330 gram i termin zgadza się z tym z miesiączki :)

Mam pytanie do kobiet na zwolnieniu, po jakim czasie dostałyście pieniążki z zusu?

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Do góry