reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Agniesiak ty mi tu z frytkami nie wyjezdzaj bo za mna to juz kilka dni chodza,ale nie cierpie zapachu tluszczu w domu(bo mnie mdli) a frytkownica poszla sie pasc nie ma kto pojechac po nowa:-D:-D:-D
Ale chyba sie jutro zmobilizuje i pojade.Bo przy takich e-ciotkach to musze byc na wszystko przygotowana.Strach kompa wlaczyc bo wyjada z jakas potrawa:-p

kawa we Wro?
czemu nie?:-D

burza gratuluje chłopaka, mój M po cichu marzy o synu, ale podejrzewam, że jak będzie córeczka, to oszaleje na jej punkcie
a przeczuć co do płci nie mam żadnych:eek:

ide oglądać Szymcia Majewskiego
buziole i do jutra;-)

Hej dziewczyny!!!
Właśnie wróciłam z USG no i muszę się pochwalić że będzie chłopiec tak więc będzie miał w czym wybierać bo jak dotąd to same dziewczynki były:-)

gratuluję! trzeci rodzynek :-)

mamom z dziewczynkami również gratulacje! :-)

ależ jestem padnięta :zawstydzona/y: sąsiedzi z dołu zrobili imprezkę wczoraj i jak wstawałam o 6ej rano, to jeszcze balowali!!!!!!!!!! :szok:
całą noc przeszkadzali :wściekła/y: :crazy:
mam nadzieję, że jakąś super okazję mieli, ale mogli uprzedzić, w końcu w poniedziałek ludzie do pracy idą... :crazy:

potem pies mnie zaatakował :szok:
kobita nie miała smyczy i oczywiście standardowa gadka, że on nic nie zrobi, że taki łagodny :eek: no faktycznie :szok:
myślałam, że na zawał padnę, a dodatkowo potem brzuch mnie bolał :zawstydzona/y:

idę spać, dobranoc :sorry:

reklama
Do góry