reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Głupie są te przesądy heh. ale i zabawne :)a niektóre są straszne po prostu..
Dokładnie:shocked2:a gdybyśmy chciały w to wierzyć i przestrzegać, to naprawdę nie pozostaje nic innego jak usiąść i siedzieć nieruchomo do samego rozwiązania, bo a nóż się coś złego przytrafi;-)kochane, nic tylko trzeba nam zdrowego rozsądku duuuuuuużo życzyć, żeby nie zwariować:rofl2:

Agniesiak ja USG ze skierowania mam dopiero 27 listopada. Ale stwierdzilam ze 5 tygodni to ja nie wytrzymam i w srode ide prywatnie :-)

Czyli będziesz miała juz połowkowe usg bo przecież 18tc?? hmmm czekam na wieści bo ja tez mam wizyte dopiero 27 listopada:wściekła/y: i ide w next week prywatnie wiec bedziemy w podobnym wieku ciąży i ciekawa jestem czy juz wszytko ładnie widać:-)

Ja wizytę mam dopiero 4 listopada, A usg nawet nie wiem :-p Tylko problem w tym, że zwolnienie kończy mi się 31 października, i będę musiała się wcześniej wybrać do lekarza na przedłużenie zwolnienia, bo jak będę miała takie przerwy, to nigdy nie dostanę chorobowego :eek:

A najgorsze jest to, że 28 października mam egzamin na prawko:oo:

...tak się boję:-(​

hej kochane :)

Musze kupic nowego kompa :( nie wiem kiedy tamten moge do smieci wyzucic :(
Z M dalej nic nawet za specjalnie ze soba nie gadamy ,nie moge nawet na swinie :( patrzec
Co za cham jego chormony chyba szaleja i cos mi sie wydaje ze to przez to ze juz od 17 tg zero sexu i jemu wali na dekiel .
Ale moje dziecko jest wazniejsze niz sex i jesli nie moge to nie moge a jak sie nie podoba i jako dorosly facet nie potrafi sobie z czyms takim poradzic to juz nie moja wina :(

Nienawidze go coraz czesciej :(

Uciekam do domu bo zimno w tej kaffejce :(

Trzymajcie siw wszystkie :)

hej kochane :)

Musze kupic nowego kompa :( nie wiem kiedy tamten moge do smieci wyzucic :(
Z M dalej nic nawet za specjalnie ze soba nie gadamy ,nie moge nawet na swinie :( patrzec
Co za cham jego chormony chyba szaleja i cos mi sie wydaje ze to przez to ze juz od 17 tg zero sexu i jemu wali na dekiel .
Ale moje dziecko jest wazniejsze niz sex i jesli nie moge to nie moge a jak sie nie podoba i jako dorosly facet nie potrafi sobie z czyms takim poradzic to juz nie moja wina :(

Nienawidze go coraz czesciej :(

Uciekam do domu bo zimno w tej kaffejce :(

Trzymajcie siw wszystkie :)

A może on obawia się ojcostwa i dlatego tak się zachowuje? Może uważa, że teraz on nie jest dla Ciebie tak ważny jak kiedyś, więcej uwagi poświęcasz dziecku..Może jest zazdrosny? :tak: Współczuję Ci kochana:-(​

Ja wizytę mam dopiero 4 listopada, A usg nawet nie wiem :-p Tylko problem w tym, że zwolnienie kończy mi się 31 października, i będę musiała się wcześniej wybrać do lekarza na przedłużenie zwolnienia, bo jak będę miała takie przerwy, to nigdy nie dostanę chorobowego :eek:

A najgorsze jest to, że 28 października mam egzamin na prawko:oo:

...tak się boję:-(​

Hej!
Trzymamy kciuki za twój egzamin :) Złapania gumy :):tak:

Zrobiłam ostatnio małe zakupki dla maluszka- kocyk, śpiworek, pajacyka z weluru i skarpetki z czapeczką-ale przyjemność!!
Jest też na allegro sklepik w którym czasem coś kupuję a opłaca się od razu killka rzeczy wtedy koszt przesyłki się rozkłada np.
BATKO kaftanik + śpiochy ELA r.56 Cena hurtowa ! (763256935) - Aukcje internetowe Allegro
Miłego buszowania!~!!:-)

reklama
ej mam pytanie :-)

czy ten , no jak w takich samych odstepach czasu, regularnie przez zalozmy 5 min czuje pukanie delikatne na srodku to to dzidzia ma czkawke?? bo chyba ja czuje jupiii :-D brzuch mi sie nie rusza ale to smieszne uczucie :-)

a mnie wypryszczowalo kolo nosa i od ust po bokach na rzuchwie az strach patrzec :zawstydzona/y: i chlop ma byc ;-)

Do góry