kingusia1991
Fanka BB :)
ja nie lulalam ale zaraz pewnie będę się szykować do lulanka ja spałam w dzień 3 godzinki to też nie bardzo mi się chce spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam wszystkie ciężarówki, miałam mały problem z suwaczkiem ale juz jest OK. termin mam 5 marca i najprawdopodobniej będzie dziewczynka, druga córeczka ale potwierdzi sie 26-go.
ale już jednak pójdę
dobranoc :-)
P.S- w Poniedziałek mam USG może w końcu się dowiem czy chłopak czy dziewucha trzymajcie kciukasy chyba,że znowu się wstydniś zakryje oby nie
Witam was
Po wczorajszym usg jest juz pewne że będzie dziewczynka! Z czego bardzo się cieszę
Za tydzień znowu mam iść na usg, bo dzidziuś miał za małe seduszko żeby dokładnie obejrzeć. Tz. widać dwie komory, itd., ale coś jej się rozpływało i nie mogła dokładnie dojrzeć. bO dzidzius bardzo się ruszał. Wolę się nie martwić, mam nadzieję że będzie wszytsko dobrze
Jaki śliczny wózeka możesz napisać ile on kosztuje, bo nie znalazłam nigdzie ceny?wybraliśmy z M wózek - najpewniej ten zielony :: F I R K O N ::