reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie Brzuchatki:-D
My z M znów na weekendzie u mojej mamy:tak: Wczoraj rano przyjechaliśmy bo M miał wolne:-) I kupiłam wreszcie sobie kurtkę zimową!!:rofl2: Tak się cieszę, bo jest prawie do kolan, leciutka, cieplutka, na suwak i mam jeszcze trochę miejsca na brzuszek a i tak już pokaźny jest:tak: Kupiliśmy ją w Big Starze, nie kosztowała mało ale za to będe miec nie tylko na tą zimę, bo będzie dobra i po ciąży:tak:Ah.. nareszcie jestem gotowa na zimę:-D
Dziś już chyba wracamy po południu do domku, musimy w szafie sprzątnąc:-D Bo dostaliśmy od mamy masę pościeli itp. i nie mamy na to miejsca, eh te kawalerki:-p:-) No i w listopadzie planujemy na przedpokoju zrobic sobie wielką szafę na całą długość ściany w przedpokoju, by móc wszystko chowac:tak:Zobaczymy co z tego wyniknie:tak:
witam wszystkie ciężarówki, miałam mały problem z suwaczkiem ale juz jest OK. termin mam 5 marca i najprawdopodobniej będzie dziewczynka, druga córeczka :) ale potwierdzi sie 26-go.

Witaj:tak::-) Ja mam termin na 6:-D
ale już jednak pójdę :D

dobranoc :-D:-):tak:

P.S- w Poniedziałek mam USG :-D może w końcu się dowiem czy chłopak czy dziewucha :laugh2::sorry: trzymajcie kciukasy :rofl2: chyba,że znowu się wstydniś zakryje :eek: oby nie :no: :-D:-D:-D
Trzymam kciuki!!:tak::-)

A wiecie co? Co tak się cieszę, bo zajęcia na uczelni zaczynam dopiero 21listopada:-D:szok::-D:rofl2: Mam jeszcze troszkę wolnego czasu:-p:-D
No i zaświadczenie do banku muszę dostarczyc do końca października, że się uczę. Dzwoniłam do dziekanatu i mi pocztą przyślą, także jechac nie muszę, uff:-)

Hej brzuchatki dziś jestem pierwsza!!!:-):-)
Pogoda okropna i zimno ale mnie jakoś humor nie opuszcza.Powiem wam że ta ciąża działa na mnie cudnie.Od czasu do czasu tylko ktoś mnie wyprowadza z równowagi, ale szybko się uspokajam.:-)
Oby zostało tak do końca.

W pierwszej ciąży byłam okropna:wściekła/y:, fochy, nerwy, ciągle się kłóciłam z Ł.:no:Ciągle go goniłam do roboty, tu coś dokręcić, tam coś pomalować, tu przesunąć. Miałam tzw. symptom "wicia gniazda" czy jako to się tam nazywa.
A mężczyźni to jednak tylko mężczyźni zbyt wiele od nich wymagać nie można. Jakieś zrozumienie...raczej nie wiedzą co to...
WIęc rozumiem Was kochane,które macie problemy ze swoimi facetami:-(Chyba trzeba to jakoś przetrwać:-(

Powiem wam że po urodzeniu to też nie Eldorado, nie wyspanie, strach o dziecko robi swoje. ALe mam nadzieje że wszystkim nam się jakoś poukłada i będziemy szczęśliwe:-):-):tak::tak::-D

Ale mnie wzięło dziś na mędrkowanie:sorry::eek::rofl2:

hej dziewczynki:-D

siedzę w domku, bo pogoda straszna
przeglądam strony z zakupami i allegro, ofkors;-)

wybraliśmy z M wózek - najpewniej ten zielony:-D :: F I R K O N ::

szukam tez przepisu na ciasteczka, bo mam ochotę dzisiaj jakieś upiec

agniesiak fajnie, ze juz kupiłaś kurtkę
ja wybieram się w przyszłym tygodniu, bo juz marznę

muszę też znaleźć jakieś buty, mam już futrzaki -
https://ssl.allegro.pl/item775084208_kozaczki_gwiazd_rozne_kolory_taki_emu_warto_hit.html
(polecam dziewczyny, jest w nich tak cieplucho, że hej) ale muszę jeszcze kupić jakies kozaczki bezobcasowe, że tak napiszę:tak::tak:

Witam was:)
Po wczorajszym usg jest juz pewne że będzie dziewczynka! Z czego bardzo się cieszę:)
Za tydzień znowu mam iść na usg, bo dzidziuś miał za małe seduszko żeby dokładnie obejrzeć. Tz. widać dwie komory, itd., ale coś jej się rozpływało i nie mogła dokładnie dojrzeć. bO dzidzius bardzo się ruszał. Wolę się nie martwić, mam nadzieję że będzie wszytsko dobrze:)

ale dzisiaj długo spałaaaałaaam:szok: Dopiero wstałam:zawstydzona/y::-p:-p No i oczywiście pierwsze co to komp i BB;-)

Tak więc dzieńdoberek:-)
U mnie za oknem nadal zima, ale jak narazie nie pada śnieg, no i na chodnikach już nie ma kałuż.
Zaraz zrobię sobie śniadanko (jajeczka na pół twardo - pół miękko).

Witam was:)
Po wczorajszym usg jest juz pewne że będzie dziewczynka! Z czego bardzo się cieszę:)
Za tydzień znowu mam iść na usg, bo dzidziuś miał za małe seduszko żeby dokładnie obejrzeć. Tz. widać dwie komory, itd., ale coś jej się rozpływało i nie mogła dokładnie dojrzeć. bO dzidzius bardzo się ruszał. Wolę się nie martwić, mam nadzieję że będzie wszytsko dobrze:)

Gratuluję dziewuszki:-):-) Ale mamy boom na dziewczynki:-D:-D Ciekwae kto u mnie zamieszkał... Ja mam usg dopiero 29-ego.. Ale szybko zleci pewnie;-)

reklama
Do góry