1kkarolaa1
Fanka BB :)
ja tak samo robiłam raz dopiero morfologię i mocz. Obawiam się następnego kłucia,bo jak nigdy zdarzyło mi się omdlenie i wymioty po pobraniu krwi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi lekarz co miesiac wypisuje skierowanie na mocz i krew takze na kazda wizyte co miesiac zanosze mu wyniki ale czy tak sie powinno robic to nie wiem :-)
No właśnie- jak często robi się badania krwi w ciąży, ja dopiero robiłam raz.
Ja dzisiaj nie zabardzo zdrowy obiadek robię, bo znowu frytki z kotletem, no i surówka... Ale ja mam ciągle na to ochotę, a najbardziej na frytki oczywiście Ale to jeszcze dzisiaj i od jutra znowu zdrowe jedzenie...;-)
Miłego dnia dziewuszki:-)
agniesiak masz na suwaczku 17tci3 wiec leci ci 18.. same mowilyscie kiedys ze tygodnie to skonczone tygodnie ... nie chce mi sie znow o tym gadac...
No właśnie- jak często robi się badania krwi w ciąży, ja dopiero robiłam raz.
Uwielbiam sałatki pyszna jest i prosta z szynki kukurydzy ananasa i jajek plus majonez. Po za tym nie dawno odkryłam sałatkę Gyros, na prawdę smaczna.
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://atinabc.blox.pl/resource/salatka_gyros3.jpg