reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czesc! Znowy upalnie. Moja niunia też spi rano bardzo niespokojnie, kwęka i wydaje różne odgłosy :) u nas to jakąś godzinkę przed zupełnym wstaniem, przeważnie ok 6.

Jejku jak ten czas leci, patrze na suwaczek a tu za tydzien z kawałkiem będzie już 5 miesięcy!:szok:

Hejka.U nas nocka ok,Bartus zasnoł po 22 obudził sie o 3 i marudził sobie o 5 a ja go cyk do siebie i spalismy az do 7,chciałam duzej pospac,ale nie dało.Dzis poczytałam sobie drugi raz ulotke od tego Baleneum tam wyczytam ze mozliwe dzałania niepożądane to swedzenie czerwone placki,a Bartus sie drapie ma te placki i teraz niewiem czy to odstawic,szwagerka radził kąpac w mydle bambino,wykupie i zobacze.Ona tez kapała małego i do dzisiaj nie ma problemów ze skórą ma 4 lata.A u nas lało,ale znowu jest słonce,ale powietrze inne.Dobrego dnia.

hej, pozwolę sobie dołączyc :) Moja Natka już od jakiegoś czasu przesypia noce. Ok. 22 daję jej jeszcze pojeść z cycuesia, a potem dopiero przez 6. Teraz mała po śniadanku sobie przysnęła, a ja z poranną kawusią zbieram siły na cały dzień szaleństw z maluszkiem.

u mojego Franka to samo:) śmiejemy się z M.wtedy że on musi mieć ADHD :) bo on jak je to też z boku na bok się rzuca, patrzy się we wszystkie strony i wszystko go interesuje tylko nie butelka.

Bartus to tez taki wiercipieta ze szok,obraca sie w łózeczku według wskazówek zegara,a zawsze rano nóżki ma poza łózeczkem w szczebelkach i piszczy.

Bartus to tez taki wiercipieta ze szok,obraca sie w łózeczku według wskazówek zegara,a zawsze rano nóżki ma poza łózeczkem w szczebelkach i piszczy.
U mnie raz się tak zdażyło że nóżki między szczebelkami, teraz obłożyłam całe łóżeczko bo bałam się że sobie krzywdę zrobi, bałam się ją zostawić na chwilę samą bo taka wierciocha z niej.
Moja niunia nie chce leżec wcale, tylko żeby ją trzymać na siedząco, głowkę trzyma sztywno ale myślę że powinna jeszcze poleżeć. Niczym jej nie mogę zająć na leżąco :-(

dzień dobry dziewczynki, u nas też strasznie upalnie, jejku mam już dość tych upałów.Pola też śpi nad ranem niespokojnie, jęczy , stęka ale ja nie sprawdzam co u niej idę dopiero jak się obudzi i wydaje wtedy zupełnie inne dźwięki . nocka minęła nam spokojne. Pola obudziła się dopiero o 7:30 i wtedy też zjadła bardzo mało mleczka tylko 90 ml. teraz sobie śpi, a Julka ma koleżankę więc mam ją z głowy na pół dnia :-)
młoda mamuśka ja uwielbiam czytać ale trochę inny gatunek niż ten co mi poleciłaś. ja bardzo lubię czytać sensację i thrillery medyczne, choć dobry obyczaj też przeczytam.
pepsiCola witaj :-)
to chyba wszystkie marowiątka mają ADHD, my o naszej też tak mówimy

reklama
U mnie raz się tak zdażyło że nóżki między szczebelkami, teraz obłożyłam całe łóżeczko bo bałam się że sobie krzywdę zrobi, bałam się ją zostawić na chwilę samą bo taka wierciocha z niej.
Moja niunia nie chce leżec wcale, tylko żeby ją trzymać na siedząco, głowkę trzyma sztywno ale myślę że powinna jeszcze poleżeć. Niczym jej nie mogę zająć na leżąco :-(

Ja mam do połowy ochraniacz,ale jeszcze nic sobie nie zrobił,tez lubi siedziec i dzisiaj odkrył swoje pytki dotykał je i gadał do nich:-)

Do góry