hmmm....to widzę, że Natalka jest drobniutka,na ostatnim szczepieniu, jak miała 13 tygodni ważyła niecałe 5200, ale z drugiej strony na samym cysiu przez 6 tyg. przybrała 900no ale je zawsze gdy chcea w nocy początkowo była budzona co 4godz. a od 1 lipca co 6 godzdziewczyny karmiące tylko piersią, od kiedy rozszerzacie dietę???bo czytałam różnie, że można od skończenia 5 lub 6 miesiąca
reklama
Bo podobno dzieci ze skazą nie... Nie dopytywałam, ale jak napisałam wyżej - muszę to obgadać z naszą lekarką, bo też mi się to wydaje dziwneFiołkowa, a dlaczego owoców nie??
asia2702
Fanka BB :)
Patinka_1985 tak sobie wczoraj myślałam, że miałaś gości w niedzielę. Dobrze, że było ok.
Moni27 najważniejsze, że już po wszystkim, teraz będzie coraz lepiej. Odpoczywajcie!
A Tabasia chyba się nie odzywała po przylocie do Polski, czy mi umknęło? Czyli nieciekawie z ich podróżą, kurcze, pewnie był stres. Biedna.
Moniskabe mój w zeszły piątek ważył 7 kg, czyli miał trochę więcej niż 4,5 miesiąca, a nasza lekarka twierdzi, że trochę nadrobił z wagą, ale mógłby być większy Ciekawe jakim cudem
Moni27 najważniejsze, że już po wszystkim, teraz będzie coraz lepiej. Odpoczywajcie!
A Tabasia chyba się nie odzywała po przylocie do Polski, czy mi umknęło? Czyli nieciekawie z ich podróżą, kurcze, pewnie był stres. Biedna.
Moniskabe mój w zeszły piątek ważył 7 kg, czyli miał trochę więcej niż 4,5 miesiąca, a nasza lekarka twierdzi, że trochę nadrobił z wagą, ale mógłby być większy Ciekawe jakim cudem
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja czekam do wrześniadziewczyny karmiące tylko piersią, od kiedy rozszerzacie dietę???bo czytałam różnie, że można od skończenia 5 lub 6 miesiąca
magmadzia
misia2010 - ja też czekam do końca września, czyli aż skończy 6 miesięcy, no chyba, że pediatra stwierdzi, że za mało dobiera i mam rozszerzyć dietę wcześniej, ale mam nadzieję, że tak nie będzie:-) widzę, że nasze maleństwa z tego samego dnia
moniSkaBe
dziewczyny a ja mam rozkminke..
bylismy na weekend u mojej babci. W malym miasteczku obok Radomia. W sobote maly mial jeszcze lekkie krostki na pleckach, w niedziele byl piekny i gladki.
Wrocilismy do domu w niedziele wieczorem. Dzisiaj jest wtorek i maly zaczyna znowu miec krostki. Pod kolankiem , w zgieciach lokci, na karku... juz glupieje. A wczoraj nie bylo goraco, bylo 25 st maly na krotko ubrany. Wiec ja juz naprawde nie rozumiem o co chodzi.
Nie no, bo chyba to nie moze byc od wody prawda? gotuje wode z kranu i podaje malemu z Bebiko.
Juz zglupialam.. niedlugo to bede podejrzewac powietrze o wywolywanie krostek
bylismy na weekend u mojej babci. W malym miasteczku obok Radomia. W sobote maly mial jeszcze lekkie krostki na pleckach, w niedziele byl piekny i gladki.
Wrocilismy do domu w niedziele wieczorem. Dzisiaj jest wtorek i maly zaczyna znowu miec krostki. Pod kolankiem , w zgieciach lokci, na karku... juz glupieje. A wczoraj nie bylo goraco, bylo 25 st maly na krotko ubrany. Wiec ja juz naprawde nie rozumiem o co chodzi.
Nie no, bo chyba to nie moze byc od wody prawda? gotuje wode z kranu i podaje malemu z Bebiko.
witam! Ale te Wasze dzieciaczki rosna, szczegolnie chlopcy:-) Moja Ola dwa tygodnie temu wazyla 6200 i miala 68cm. Wysoka z niej dziewczynka
Ja tez karmie piersia ale kusi mnie zeby Olenka sprobowala marcheweczki wczesniej niz po 6 miesiacach.
Ja tez karmie piersia ale kusi mnie zeby Olenka sprobowala marcheweczki wczesniej niz po 6 miesiacach.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A wiec tak,malutki wazy 6462,bo nie przybrał,ale pediatra mówiła ze sie nie mam martwic,bo przybrał przez cały miesiac 800g,nie mam smarowac ciemieniuchy zwykłym masłem tylko oliwką za tydz kontrola,jak narazie mam dawac mleko bebiko,bo moze bedzie uczulone na krowie mleko,dzisiaj zrobił mi kupsztala z niteczkami krwi i jak tak dalej bedzie robił to do szpitala mamy sie połozyc na rózne badania.Jak narazie nie mam nic dawac zadnych jedzonek zobaczymy czy po tym mleku bedzie poprawa jak nie to bebilon pepti.To na tyle.
reklama
dziewczyny a ja mam rozkminke..
Ja bym nie podawała Pawełkowi wody z kranu!! JA podaje małej herbatke to nawet Żywiec Zdrój gotuje...Jest pare wód dla matek i dzieci i to jest: Żywiec Zdrój, Primavera i MaMa i Ja...tyle pamiętam
Misia ja karmie tylko piersią ale moja Zyzia nie jest takim kluseczkiem wiec mamy za ok 3 tyg wprowadzic nowe produkty czyli 4,5mca, jak tylko skóra po ospie sie bardziej zregeneruje!!