moniSkaBe
Fanka BB :)
240? kobieto !! jak Ty to zrobilas? Tyle mleka przygotowaujesz na karmienie, czy musialas biec dorobic? :-)moje drogie mamusie jestem w szoku: moje dziecię zjadło 240 + proszek mleka. ciekawe o której wstanie na jedzonko? teraz leży w łóżeczku i nawija.
dronka83 malutka fajnie waży i dobrze, że z tej ospy wyszła i wszystko jest ok.
ja rowniez powinnam sie obrazic, bo tez jestem leworeczna.Polusia, masz nieciekawie z teściową, ale niestety nic innego mi do głowy nie przychodzi, wszystko dziewczyny już napisały. Ja mam z teściami dobre stosunki, ale może dlatego, że dzieli nas 150 km ;-)
Polka - co za gość z tego Twojego teścia Osobiście czuję się urażona, bo ja też jestem leworęczna ;-)
Madzia84 miesiąc szybko zleci Też niefajnie masz z teściową. Co to za tekst, że przez Ciebie Bartuś ma problemy z serduszkiem Nie przejmuj się, bo to kompletna bzdura!
tak, na sucho180 mleka + proszek???... a co to ten proszek? tak na sucho jej dajesz jeść???
mnie w szpitalu kazali wybudzac co 3h na jedzenie, dostalam wielki ochrzan ze dziecko po porodzie spi 9h bez jedzenia.Hejka.U mnie tez noc ok,malenstwo przespało caluską noc.Obudziło sie o 7,a teraz drzemkuje w łóżeczku.Dzisiaj jedziemy do pediatry ciekawe co mi powie.Ładna pogoda,ale upału niema.Nie lubie jak mi sie tesciowa wtrąca to jej odpyskuje tak jak dzisiaj.Kazała mi Bartusia w nocy przebudzac do karmienia,bo on nie przybiera.Jakos jak nie pił tego mleka nutramigenu to tez sie przespał całą noc i przybierał,cos w tym mleku mu nieodpowiada.Nie bede przebudzała mojego skarba,jak bedzie mu sie chciało pic to sam sie przebudzi.Boze jak tu w nerwice nie wpasc.Dobrego dnia!!!
Ale nigdy nie wybudzalam, bo on poprostu nie chcial sie wybudzac.
Oby oby:-)
dziewczyny moj maly po szczepieniu na nozce ma jakies zgrubienie pod skora. Taka kulkę i jest dosc spora..
to sie nazywa ZROST. Pielegniarka powiedziala, ze samo minie i nie trzeba sie martwic.