reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :-)

Kolejny miły dzień - 20 stopni i lekko zachmurzone. Uwielbiam taką pogodę :tak:
Kuba właśnie zasnął, więc chyba poczekam z pójściem na szczepienie do 11. Mam nadzieję, że babka mi dziś pozwoli na rozszerzanie diety małego :tak:
Ciekawe, ile waży:sorry2:

Witajcie
U nas nocka ok raz sie na jedzonko obudził i do 7.30 spał...teraz fika na moim łózku zadowolony i próbuje kukać na tv ale ciągle mu zasłaniam :)))
Już prawie spakowani..jutro z ranca mykamy do Ustki, ciekawe jak mały zniesie podróz :-)
oczywiscie ma padać-super:-(
Ale Wam zazdroszczę:rofl2: Bawcie się dobrze!:-)

reklama
marciaa u mnie to samo było po szczepieniu:)

u nas nocka jak zwykle nie przespana ,mały marudził i z 5 razy się budził,

dziewczyny czy któraś używała chusteczek Dada z biedronki?? bo chciałam spróbować tych lawendowych

Dzień dobry dziewczynki, nocka super. Jak Pola trąbiła wczoraj 240 mleczka to spała aż do 7 rano, zjadła i teraz zaczyna marudzić, chyba muszę ją położyc spać. co do pytania któreż z was 180 ml+ proszek tj. 180 ml wody do tego wsypuję 6 miarek mm, wychodzi więcej niż 180 ml.
marciaa zobaczysz że maluszek zniesie podróż lepiej niż ty, z dziećmi tak to już jest.
Wczoraj miałam ostrą rozmowę z M. Ma pogadać z mamusią i to ostro bo ja nie to Julka do babci chodzić nie będzie. a mała jak będzie wracała od babci to będę ja wypytywała o wszystko.
życzę udanego dnia

marciaa u mnie to samo było po szczepieniu:)

u nas nocka jak zwykle nie przespana ,mały marudził i z 5 razy się budził,

dziewczyny czy któraś używała chusteczek Dada z biedronki?? bo chciałam spróbować tych lawendowych
Ja używam tych sensitive i są naprawdę fajne - porządnie mokre, a nie tylko wilgotne.

Witam marcowe mamuśki i dzieciaczki :tak: kurcze jak mnie tu dawno nie było, pewnie już mnie nikt nie pamięta;-) niestety los tak się ułożył że nie miałam wogóle czasu siedzieć w necie.
Mieliśmy holernie ciężki miesiąc najpierw Ola miała zakażenie układu moczowego i z gorączką wylądowaliśmy na 10 dni w szpitalu, po wyjśćiu szybka diagnostyka w Krakowie i decyzja o operacji u Oli (wada układu moczowego) :-(, 2 tygodnie temu Ola przeszła 2,5 godzinną operacje usunięcia części nereczki i moczowodu. Psychicznie było bardzo ciężko, mała doszła do siebie znacznie wcześniej niż my rodzice :tak:
Przed nami jeszcze wiele badań i kontroli ale mamy nadzieje że najgorsze jest już za nami :tak:
Teraz jesteśmy nad morzem :tak: doszliśmy do wniosku że odpoczynek należy się całej naszej trójcy :-) mała super zniosła 560 km spała cały czas, tylko przerwy na papu, zmiane pampersika i dalej w droge.
Do południa siedze i tak z malutką w pokoju bo za gorąco więc musze troche nadrobić tego co omineło mnie na forum :-) a pewnie dużo się działo
Zycze wszystkim miłego dnia i pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam marcowe mamuśki i dzieciaczki :tak: kurcze jak mnie tu dawno nie było, pewnie już mnie nikt nie pamięta;-) niestety los tak się ułożył że nie miałam wogóle czasu siedzieć w necie.
Mieliśmy holernie ciężki miesiąc najpierw Ola miała zakażenie układu moczowego i z gorączką wylądowaliśmy na 10 dni w szpitalu, po wyjśćiu szybka diagnostyka w Krakowie i decyzja o operacji u Oli (wada układu moczowego) :-(, 2 tygodnie temu Ola przeszła 2,5 godzinną operacje usunięcia części nereczki i moczowodu. Psychicznie było bardzo ciężko, mała doszła do siebie znacznie wcześniej niż my rodzice :tak:
Przed nami jeszcze wiele badań i kontroli ale mamy nadzieje że najgorsze jest już za nami :tak:
Teraz jesteśmy nad morzem :tak: doszliśmy do wniosku że odpoczynek należy się całej naszej trójcy :-) mała super zniosła 560 km spała cały czas, tylko przerwy na papu, zmiane pampersika i dalej w droge.
Do południa siedze i tak z malutką w pokoju bo za gorąco więc musze troche nadrobić tego co omineło mnie na forum :-) a pewnie dużo się działo
Zycze wszystkim miłego dnia i pozdrawiam serdecznie

Witaj to dobrze ze z córeczką wszystko w porządku dzielna mała kobitka.Dużo przeszliście i odpoczynek jak najbardziej Wam sie należy.

Do góry