reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kurde, Monia, normalnie jestem taka podekscytowana Twoim biznesem, jakbym sama go zakładała! super, musi się udać! :D

Marciaa współczuję przeżyć i życzę mnóstwo zdrówka małemu!

to następny powód, dlaczego boję sie lecieć :( tyle ludzi w samolocie przez 3 godziny zamknięci będziemy razem, zarazki itp :(

mała śpi, ide poprasować na wyjazd ;)

wiesz.. ja juz od 3 lat jestem klietem ING, mam tam konto i jeden kredyt juz. No i raczej pojedziemy do ING, gdyz tam bez zaswiadczen dostane (o ile dostane) kredyt. A w innych bankach to wiesz.. zaswiadczenie o zarobkach itp. nie?

tak masz rację, niestety

powodzenia:tak: no przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?

u nas krostki na pleckach i brzuszku okazaly sie uczuleniem na plyn do kąpieli więc może faktycznie monika?

Oj Marciaa wspolczuje przezyc, zeby Nikos jak najszybciej wydobrzal, trzymajcie sie!

MoniSkaBe trzymam kciuki!

A my mamy koszmarny dzien, podobno tak ma byc jeszcze przez 2 dni...A czekamy na pielegniarke, i jeszcze nie dotarla, znajac moje szczescie przyjdzie jutro wieczorem....Nawet na spacer wyjsc nie moge....

No dzieki...dzis zjadł 120ml z czego polowe zwymiotował po powrocie 75 ml mleka i teraz 45...marnie marnie mu to idzie...a ja sie przejmuje:((( miedzy czasie popija herbatkep o 10 ml...:( mam nadzieje, ze wroci do formy ehhhhh a ja też chora..zatoki zawalone uszy zatkane...co za tydzien ja pitole.

Tabasia a skąd wiesz że ząb się przebił?? ja tego nie moge obczaić :)
Bo juz go normalnie widac, wystaje kilka milimetrow ponad dziaselkiem :szok:
A drugi obok tez idzie, biale dziaslo tam ma :szok:
Ja jeszcze jestem w szoku, ale to po Tatusiu, ten mial 4 miechy i dwa zebulce :-D

Marcia co za koszmar!!!!!!!!!! Biedny Niki :-( musieliscie sie strachu najesc, no i ten szpital, niezla trauma :baffled:
Duzo, duzo zdrowka zycze!!

Heronek moze kobiety z dziecmi wpuszczaja w pierwszej kolejnosci?
Kurcze ja sobie tego nie wyobrazam, dziecie na rekach, a tu bagaz podreczny :nerd:
Ty masz ten plus, ze cyca wyciagniesz, a ja jeszcze bym mleko musiala robic, masakra!
A na necie dalej, ze dokumenty sprawdzaja, a M powiedzieli, ze do 13.07.paszport bedzie, musimy tam jutro zadzwonic... Ale mam stresa...

Heronek moze kobiety z dziecmi wpuszczaja w pierwszej kolejnosci?
Kurcze ja sobie tego nie wyobrazam, dziecie na rekach, a tu bagaz podreczny :nerd:
Ty masz ten plus, ze cyca wyciagniesz, a ja jeszcze bym mleko musiala robic, masakra!
A na necie dalej, ze dokumenty sprawdzaja, a M powiedzieli, ze do 13.07.paszport bedzie, musimy tam jutro zadzwonic... Ale mam stresa...
Bagaż podręczny można mieć w małym plecaku, a dziecko pod samolot zawieźć wózkiem. Wózek się zostawia przy samych schodkach i oni potem pakują wszystkie wózki na samolot. A co do spania, to może szum silników uśpi maluchy :) Najgorzej jest przy lądowaniu, bo mogą boleć uszka. Wtedy można dziecko przystawić do piersi, albo dać picie - jak się przełyka, to uszy nie bolą.

Monika, super plan z tym sklepem :) Co do kojca, to ja bym osobiście nie skorzystała, jednak dzieci się ślinią itp. A z naklejkami na ścianach trzeba uważać, bo one zwykle wyglądają ładnie w profesjonalnych aranżacjach, a jak się samemu ponakleja, to wychodzi kicz... Może lepiej szablony? Albo takie naklejki jednobarwne?

Witam sie dopiero cały dzien zawalony robota,bo jutro są chrzciny mojego niunia,tzn dokonczenie tego chrztu.Synus tez marudny przez te upały dwa dni chłodniejsze i znowu upalnie.Przez to ze mleczko co pije i w tym co go kąpie ma lepsza skórke i pryszczyki schodza mu.Wczoraj wazyłam Bartusia i wazy 6400 takze ładnie.

marciaa współczuje przeżyc i dużo zdrówka dla twojego maleństwa. Jejku ważne że najgorsze już za wami. Wazne są teraz te inhalacje itd. I będzie dobrze!!:tak:Kochana nie martw sie że troche mniej pije. Najwazniejsze zeby pił. Często ale mniej zeby nie wymiotował. Nie moze sie odwodnić.
monisia moim zdaniem świetny pomysł!!!! Szkoda że mieszkasz tak daleko bo byłabym stałą klientką :-) niestety u mnie nie ma czegoś takiego. Szkoda mi bardzo. Są takie normalne lumpki ale tam jest mały wybór i ceny niefajne:sorry2: Także życze powodzenia i trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało!!:D

A u nas dzisiaj dzien taki sobie. Mały super ale ja jakos dziwnie. Popsztykałam sie z M. On teraz jest w pracy a ja odpoczywam. Mielismy jechac do zakopca ale on urlopu nie dostanie w tym terminie i dupa;/ Może uda nam sie przelozyc na inny termin. Zobaczymy.
Ide na inne wątki :)

reklama
Do góry