a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)
dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)
powodzenia no przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)
dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)
wiesz.. ja juz od 3 lat jestem klietem ING, mam tam konto i jeden kredyt juz. No i raczej pojedziemy do ING, gdyz tam bez zaswiadczen dostane (o ile dostane) kredyt. A w innych bankach to wiesz.. zaswiadczenie o zarobkach itp. nie?
powodzenia no przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?
Bo juz go normalnie widac, wystaje kilka milimetrow ponad dziaselkiemTabasia a skąd wiesz że ząb się przebił?? ja tego nie moge obczaić
Bagaż podręczny można mieć w małym plecaku, a dziecko pod samolot zawieźć wózkiem. Wózek się zostawia przy samych schodkach i oni potem pakują wszystkie wózki na samolot. A co do spania, to może szum silników uśpi maluchy Najgorzej jest przy lądowaniu, bo mogą boleć uszka. Wtedy można dziecko przystawić do piersi, albo dać picie - jak się przełyka, to uszy nie bolą.Heronek moze kobiety z dziecmi wpuszczaja w pierwszej kolejnosci?
Kurcze ja sobie tego nie wyobrazam, dziecie na rekach, a tu bagaz podreczny
Ty masz ten plus, ze cyca wyciagniesz, a ja jeszcze bym mleko musiala robic, masakra!
A na necie dalej, ze dokumenty sprawdzaja, a M powiedzieli, ze do 13.07.paszport bedzie, musimy tam jutro zadzwonic... Ale mam stresa...
no masz Ci babo placek...ech to w czym kąpać???a i dziewczyny gadalam dzis z kolezanka ktora ma tez dziecko alergika z azs, byla z nim u dermatologa i pierwsze co to kazal jej odstawic oliatum bo ponoc to alergizuje tak samo jak johnson baby a ja caly czas Franko w oliatum kapie