reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jak mi się dziś nic nie chce :no: mam lenia okropnego.
Marciaa współczuję straszna sprawa z tym szpitalem obserwuj małego oby było wszystko dobrze.
Dziewczyny podziwiam was podróż samolotem i to z takim maleństwem powodzenia i mało stresu życzę.

Matko marciaa mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki. Moj kaszlal po szczepieniu, ale na szczescie na drugi dzien juz bylo dobrze. Ale w takich sprawach trzeba dmuchac na zimne.

mcgosia wlasnie tak zrobilam na 90 ml mleka dalam lyzeczke glukozy plus 35 ml mojego mleka i wszamach 100 ml:tak: Nareszcie, a jaki szczesliwy bylo i zjadl mi dopiero po 3 godzinach, gdzie ostatnio jadla co 1,5 albo i 2.

a i dziewczyny gadalam dzis z kolezanka ktora ma tez dziecko alergika z azs, byla z nim u dermatologa i pierwsze co to kazal jej odstawic oliatum bo ponoc to alergizuje tak samo jak johnson baby:szok: a ja caly czas Franko w oliatum kapie :wściekła/y:

Super pomysł z tym biznesem kciuki zaciśnięte.:-)

jestem pelna obaw, ale i nadzieji :-)

bedzie duzy kacik dla dzieci zarowno takich kilkuletnich, chce tez wstawic kojec dla dzieci mlodych, ale juz siedzacych, zeby mamy mogly zostawic malucha. No, ewentualnie jak beda chcialy jezdzic w wozku z dzieckiem, to zrobimy podjazd i bez problemu beda mogly podjechac :-)

Beda ciuszki ciazowe i dzieciece, takie do wieku szkolnego - podstawowka. Sa dwie lazienki, w jednej dorobimy przewijak i bedzie git.

Planuje ladnie pomalowac tzn na jakis taki kolor typu zielony, albo roz i niebieski? i na scianach poprzyklejac naklejki z postaciami z bajek :-)

jak sie na to zapatrujecie?

ciuchy beda i na wage i na wieszaczkach.

a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)

dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)

jestem pelna obaw, ale i nadzieji :-)

bedzie duzy kacik dla dzieci zarowno takich kilkuletnich, chce tez wstawic kojec dla dzieci mlodych, ale juz siedzacych, zeby mamy mogly zostawic malucha. No, ewentualnie jak beda chcialy jezdzic w wozku z dzieckiem, to zrobimy podjazd i bez problemu beda mogly podjechac :-)

Beda ciuszki ciazowe i dzieciece, takie do wieku szkolnego - podstawowka. Sa dwie lazienki, w jednej dorobimy przewijak i bedzie git.

Planuje ladnie pomalowac tzn na jakis taki kolor typu zielony, albo roz i niebieski? i na scianach poprzyklejac naklejki z postaciami z bajek :-)

jak sie na to zapatrujecie?

ciuchy beda i na wage i na wieszaczkach.

monika jako że jestem bankowcem trzymam kciuki :-) ciekawe jaki bank wybrałaś jaką ofertę itp. wiesz takie moje zboczenie zawodowe.

myślę, że pomysł jest rewelacyjny, sama chodzę po ciucholandach i szukam jak i w koszach jak i na wieszakach, myślę, że jeśli będziesz miała dobry asortyment to moment jedna mamusia drugiej zarekomenduje, także trzymam kciuki i pisz nam szczegóły, czy masz już lokal wybrany itp. jaki metraż ja lubię takie rzeczy sobie wyobrażać

nam oilatum pomogło wręcz! a niedługo na johson przejdę albo Hipp

moniska oby się udało . świetny pomysł, naprawdę!

marciaa współczuję , tak mi żal twojego maluszka:( niech szybko wraca do zdrówka

monika jako że jestem bankowcem trzymam kciuki :-) ciekawe jaki bank wybrałaś jaką ofertę itp. wiesz takie moje zboczenie zawodowe.

myślę, że pomysł jest rewelacyjny, sama chodzę po ciucholandach i szukam jak i w koszach jak i na wieszakach, myślę, że jeśli będziesz miała dobry asortyment to moment jedna mamusia drugiej zarekomenduje, także trzymam kciuki i pisz nam szczegóły, czy masz już lokal wybrany itp. jaki metraż ja lubię takie rzeczy sobie wyobrażać

wiesz.. ja juz od 3 lat jestem klietem ING, mam tam konto i jeden kredyt juz. No i raczej pojedziemy do ING, gdyz tam bez zaswiadczen dostane (o ile dostane) kredyt. A w innych bankach to wiesz.. zaswiadczenie o zarobkach itp. nie?

reklama
MoniSka moja znajoma ma komis, ma tam ubranka, wózki, łożeczka, zabawki, przewijaki, wszystko czego potrzebujesz, i powiem ci, ze jak na drugi rok prowadzenia to naprawdę ładny ma utarg, klientów od groma

Do góry