mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ja piszę ze śpi, a ta już krzyczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super pomysł z tym biznesem kciuki zaciśnięte.:-)
a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)
dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)
jestem pelna obaw, ale i nadzieji :-)
bedzie duzy kacik dla dzieci zarowno takich kilkuletnich, chce tez wstawic kojec dla dzieci mlodych, ale juz siedzacych, zeby mamy mogly zostawic malucha. No, ewentualnie jak beda chcialy jezdzic w wozku z dzieckiem, to zrobimy podjazd i bez problemu beda mogly podjechac :-)
Beda ciuszki ciazowe i dzieciece, takie do wieku szkolnego - podstawowka. Sa dwie lazienki, w jednej dorobimy przewijak i bedzie git.
Planuje ladnie pomalowac tzn na jakis taki kolor typu zielony, albo roz i niebieski? i na scianach poprzyklejac naklejki z postaciami z bajek :-)
jak sie na to zapatrujecie?
ciuchy beda i na wage i na wieszaczkach.
monika jako że jestem bankowcem trzymam kciuki :-) ciekawe jaki bank wybrałaś jaką ofertę itp. wiesz takie moje zboczenie zawodowe.
myślę, że pomysł jest rewelacyjny, sama chodzę po ciucholandach i szukam jak i w koszach jak i na wieszakach, myślę, że jeśli będziesz miała dobry asortyment to moment jedna mamusia drugiej zarekomenduje, także trzymam kciuki i pisz nam szczegóły, czy masz już lokal wybrany itp. jaki metraż ja lubię takie rzeczy sobie wyobrażać