reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochana dobrze zrozumiałaś!!

Dziękuje za wszystkie kciuki!!!!!!! Słuch Natalki jest w porządku, jak ja odetchnęłam z ulgą!!

Obudziłam się o 4 rano, córcię obudziłam dopiero o 6 :) wizyta była na 8 a ta cwaniara usnęła w samochodzie i za Chiny nie mogłam jej obudzić!! Stukałam, grzechotałam, a ona spałą jak zabita!! Troszkę płakała przy przyklejaniu elektrod, ale nie było źle, teraz czeka mnie odklejenie ich, a nie będzie łatwe, bo ma je na włoskach:/ muszę je namoczyć.

Poza tym byliśmy również u ortopedy, bioderka w porządku kolejna wizyta za 3 miesiące.

pamiętam jak się bałaś, dobrze że wszystko dobrze

reklama
ajentka- u mnie tez jednen smoczek do TT butelek sie wduszał. wywaliłam i kupiłam nowy, jest ok. teraz w ogóle pijemy z "2"

witajcie
caroline super:-)

wiecie co super pogoda ale u nas to bardzo meczace, mlody non stop chce pic i karmie dzis co godzine, nawet na spacerze spal gora godzine co mu sie nigdy nie zdarza... i znow karmienie w parku;-)
a z butli nie pije i koniec!:no: nadal probujemy...;-)
poza tym jak spal mi dluuugo to teraz znow jak zasnie po 21 to budzi sie kolo 2-3 moze glodny bo wiekszy? nie doczekam sie kiedy dostanie cos tresciwszego i bedzie znow spal do rana:-)

A spróbuj po prostu sprawdzić, czy ten otworek w smoczku nie jest sklejony, bo u nas też się czasem wdusza, ale wystarczy nacisnąć od środka zamknięcie otworka i wraca do normy.

reklama
Do góry