reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
madzia i ccaroline trzymam kciuki za malenstwa, a Wam zycze sily!

U nas pogoda pod psem...ale na specerek w deszczu chyba sie wybiore, bo w tym domu szkoda sie kisic...Maly troche mniej marudny-pewnie to zwiazane z upalami...
A ja na noc to zakladam tylko body nna krotki lub dlugi rekawek i na to przykrywam kocykiem, u nas w domku temp jest 22 stopnie caly czas, wiec jak dla niego cieplo.

Pozdrawiam Wszystkie, milego dzionka

heja
moje dziecie poiło wczoraj rekord
zasnał o 21 obudzil sie o 3 a ostatnie mleko zjadł o 18!!
u nas tez pogoda nieciekawa ale ciepło, zaraz wybieram się z małym na szczepienie i isostrzenica też jedzie więc juz widze ten ryk w aucie głowa mi chyba peknie ;-)
ja na nocke zakładam pajaca

fiolkowa - moj jest na NAN Active i nie ma szans zeby wytrzymal cala noc... Zreszta starszy tez nie wytrzymywal wiec nie spodziewam sie cudow... Takei mam glodomory po prostu :-D Najgorzej bedzie od wrzesnia jak wroce do pracy - takie wstawanie nad ranem ze swiadomoscia ze niedlugo i tak trzebA wstac do pracy to masakra...
No ale dzis mi zrobil mily prezent - obudzil sie RAZ w nocy (po 4:00 bodajze) a potem o 8:30 :-)

ja na noc zakladalam pajaca i krotkie body, ale teraz noce sa duzo cieplejsze i zakladam tylko bawelniany pajac i przykrywam pieluszka flanelowa.

wiecie , ze po wczorajszym dniu maly ma na karku potowki?
a byl ubrany w skarpetki, krotkie body i krotkie jeansowe spodenki.

Witajcie!

A wiecie co: ja to zapomnialam o tym szczepieniu, bo u mojego nie bylo zadnego babla z ropa, ani sladu wlasciwie nie byly:szok: Normalne to???

Witam się!:tak:
Mysza u mnie właśnie tez nic nie było , ani bąbla ani ropy...też nie wiem czy to dobrze a w przychodni pani dr nie pytała o nic a ja zapomniałam spytać!

Dziewczynki myśle o zakupieniu mojej małej kupka niekapka z gumowym dziubkiem....czy to dobry czas? Podkreśle że mała nie pije z butelki tylko z łyżeczki ( codziennie probiotyki - a DZIĘKI dla dziewczyn które pisały o podawaniu tego właśnie na kupkę - jest dużo lepiej ).

reklama
Dziewczyny, ja mam pytanie do tych, które karmią piersią, ile u Was trwa jedno karmienie i czy to się zmieniło od początku?? Bo u mnie czasami mała potrafi jeść nawet 40 minut, a czasami tylko kilka minut. Ostatnio się to właśnie zmienia, bo je już w dzień rzadziej (niekoniecznie co godzinę jak wcześniej) i często karmienia są krótsze niż kiedyś.

Do góry