reklama
Cześć dziewczyny
Zapowiada się upalny dzień trzeba będzie ruszyć na spacer.Ja też mam problem z ubieraniem syna,wczoraj było gorąc to założyłam mu taki pajacyk bez rękawków z odkrytymi stopami i był cieplutki a jak przyjechała moja znajoma z 8 miesięcznym smykiem to miał body bluzkę i dresik skarpety buciki no i czapka szok.Prawie doszło do kłótni między nami o to jak ubierać dzieciakidrażliwy temat.
A tak z innej beczki my mamy dziś 3 miesiące ale ten czas leci kiedy wprowadzać nowe produkty do jedzenia myślałam o jabłuszku czy to za wcześnie?
Zapowiada się upalny dzień trzeba będzie ruszyć na spacer.Ja też mam problem z ubieraniem syna,wczoraj było gorąc to założyłam mu taki pajacyk bez rękawków z odkrytymi stopami i był cieplutki a jak przyjechała moja znajoma z 8 miesięcznym smykiem to miał body bluzkę i dresik skarpety buciki no i czapka szok.Prawie doszło do kłótni między nami o to jak ubierać dzieciakidrażliwy temat.
A tak z innej beczki my mamy dziś 3 miesiące ale ten czas leci kiedy wprowadzać nowe produkty do jedzenia myślałam o jabłuszku czy to za wcześnie?
Ja znalazłamKoza podaj linka do tej chusty pls
http://mamy-przytulamy.istore.pl/pl,producer,33623,ellaroo.html
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale wypas :-). Ładnie tam macie w tej IrlandiiIonka wlasnie zarezerwowalam cos takego:
Book Accommodation in Ireland
Ionka, a owsianka nie ma czasem glutenu?
U nas to zgrubienie to jednak nie ząbek. Przyjrzałam się jak Adaś spał i to jakas taka grudka na dziąśle chyba jest. Całe szczęście, bo się martwiłam o swoje cycki ;-).
blueberry77
Ja też mam tego Johnsona płyn do kąpieli i mleczko do ciała (dostałam w promocji z chustą), ale na razie tego nie używam. Do tej pory używałam Emolium, a ostatnio wypróbowałam płyn do kąpieli z oliwką Nivea, bo mam kilka takich małych buteleczek, ale strasznie tłusta woda z tym jest i się bałam żeby mi się mały nie wyślizgnął . Emolium nie robi takiej tłustej wody .
blueberry77
Koza, no i co się okazało?
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ionka no na to wyglada, bo tam juz sie droga konczy, a widok na wode.
Kerry jest piekne, Wy macie blizej hehe, no i o polwysep Dingle chcemy zahaczyc, bo ponoc urocze miejsce :-)
Fiolkowa Maz mnie wyklnie jak kupie kolejna chuste A widze, ze one drozsze od rapalu... No ja w sumie na wakacje tylko bym potrzebowala, moze sie znajdzie jakas uzywana.
Swietne kolory maja
Dobra, ja zmykam nas pakowac, pewnie wrocimy jutro wieczorkiem.
Milego dzionka zycze ;-);-)
Kerry jest piekne, Wy macie blizej hehe, no i o polwysep Dingle chcemy zahaczyc, bo ponoc urocze miejsce :-)
Fiolkowa Maz mnie wyklnie jak kupie kolejna chuste A widze, ze one drozsze od rapalu... No ja w sumie na wakacje tylko bym potrzebowala, moze sie znajdzie jakas uzywana.
Swietne kolory maja
Ja sama też chcę na lato, ale nie wiem, czy wysupłam 219 zł na kolejną chustę Ale jak wczoraj przy 30 stopniach szłam z Kubą w Rapalu, to myślałam, że się roztopię. Chyba, że i rapalu mają cieńsze chusty? Bo ta moja w potworki jest raczej gruba i podejrzewam, że dlatego miałam na początku problemy z dociągnięciem i musiałam 4x prać.Ionka no na to wyglada, bo tam juz sie droga konczy, a widok na wode.
Swietne kolory maja
A na allegro żadnych używek nie ma
ionka
Fanka BB :)
Blueberry akurat ta owsianka nie ma glutenu
Tabasia udanej podróży, widoki przecudne będą na Dingle w pewnym momencie kończą się angielskie nazwy, tylko irlandzkie drogowskazy są, kiedys się zgubiliśmy, hehe, bo mapa swoje, a droga swoje ;P
moje dziecię wstało o 6:30, codziennie wcześniej
dziś znowu ma być ładnie i ciepło, w nocy padało i teraz powietrze takie świeże jest umówliśmy się ze znajomymi, żeby nam się córki zapoznały, ciekawe jak będzie
Tabasia udanej podróży, widoki przecudne będą na Dingle w pewnym momencie kończą się angielskie nazwy, tylko irlandzkie drogowskazy są, kiedys się zgubiliśmy, hehe, bo mapa swoje, a droga swoje ;P
moje dziecię wstało o 6:30, codziennie wcześniej
dziś znowu ma być ładnie i ciepło, w nocy padało i teraz powietrze takie świeże jest umówliśmy się ze znajomymi, żeby nam się córki zapoznały, ciekawe jak będzie
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ale dzis upał ))
jesli chodzi o ubieranie to tez mialam problem ale teraz sie nie piernicze i załozyłam mu rampersika i czapa...
jesli chodzi o ubieranie to tez mialam problem ale teraz sie nie piernicze i załozyłam mu rampersika i czapa...