reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
carroline - gratuluje pieknego zdjecia usg :)

A ja jeszcze musze poczekac 10 dni, mam nadzieje ze nie bedzie za pozno z tym usg genetycznym i bedzie wszystko OK :) No i moze sie dowiem plci Maluszka ale byloby fajnie ;D

Witam nowa przyszla Mamusie, Katarzyne :)

dobry wieczór :tak:
wczoraj tyle nasmarowałam, ale wywaliło mnie z internetu i już nie mogłam wrócić do końca dnia...
a dziś jestem wykończona :zawstydzona/y: myślałam, że padne z bólu tej cholernej rwy, no po prostu cały dzień bez przerwy mi dokuczała :-:)zawstydzona/y:
teraz jest nieco lepiej, ale też nie rewelacyjnie :-(
idę się położyć, nie wiem jak tego dokonam, ale postaram się.
dobranoc i zdrowia życzę wszystkim!

ccaroline- piękne maleństwo. Ja swoje zobacze dopiero we wtorek.

Z serii Perfecta Mama stosuję krem do biustu z wyciągiem z kapusty. Mówię Wam, rewelacja, piersi stały się mniej obrzmiałe i mniej bolące. Polecam

Co do twarzy, to od początku ciąży zaczęły mi syfy straszne wychodzić. Koleżanka poleciła mi krem Boreade firmy Noviderm i syfy zniknęły. Także również polecam tym mamom, które mają podobny problem.

Bóle brzucha dokuczają mi praktycznie codziennie, ale się nie przejmuję, bo lekarze i koleżanka powiedzieli mi, że to normalne. Jak juz nie mogę wytrzymać, to biorę nospe.

witamy nowa mamuśkę:-)

ccaroline pięknego masz Dzidziola - gratuluję też przeprowadzki:tak:

tabasia - dobry artykuł, ta mata antypoślizgowa to chyba dobry pomysł, bo ostatnio wywinęłabym orła wychodząc z wanny, a z wielkim brzucholem chyba nie będzie tak łatwo złapać równowagę:tak:

Witam!
Mam na imię Katarzyna, mam 25 lat i termin porodu na 18.03.2010. Czytam forum od dawna, ale dopiero dziś po usg naprawdę uwierzyłam, że będzie dobrze (pierwsza ciążę poroniłam) i postanowiłam do Was dołączyć:-)

Witam w naszym gronie:-)

A tu moja fasolka :)

Piękny dzidziuś:tak:

hejka:)
Podczytałam trochę lutówki i tak im zazdroszczę, że już powoli poznają płeć swoich maluszków. Ja jestem bardzo ciekawa:-) Ja na 19 jadę do gina i się zastanawiam, czy zrobi mi usg już przez brzuszek. chciałabym żeby mój mąż sobie na żywo popatrzył na dzidzię:tak: a tak dopochwowo, to nie krępowałabym się przed mężem, tylko krępuje mnie fakt, że to gin mi tam coś wsadza:-p gdybym była sama z mężem to bym się nie krępowała, ale obawiam się, że mój mąż może potem głupio komentować fakt, że widział, że gin mi tam grzebie;-)

Ja wczoraj byłam z męzem na genetycznym. Ponieważ to dopiero 12 tydzień, to przez brzuch nie było tak wyraźnie widać. Lekarz zrobił dopochwowe. Mąż był przygotowany na ten dość krępujący widok. Pomyślałam, że poród dla męża będzie widokowo o wiele gorszy, mimo to, nie wyobraża sobie nie być przy mnie. Ostatnio tak mi powiedział, co mnie bardzo ucieszyło;-). Na USG widać było wszystko w szczegółach. Dłonie i stópki bardzo wyraźnie.:tak: Wyglądało jak by dzidziuś machał do nas, a potem za głowę się łapał.:-D Dostaliśmy płytkę z filmem. W weekend pokażemy go rodzinie:-)

reklama
Moniat czytasz w moich myslach :-D Wlasnie wstalam z mysla, ze zadam pytanie dziewczynom czy po 12tyg. mialy robione USG przez brzuch. A tu wiadomosc od Ciebie :-D Fajnie, ze z dzidziem wszystko ok :-) Ja ide w piatek, wiec bede juz w 13 tyg. i moze jednak przez brzuszek bedzie... Moj M byl ze mna 2 razy na dopochwowym i powiem szczerze, ze nawet nie zwrocil na to uwagi, tak byl zaaferowany tym co widzial na ekranie :-D Filmik to musi byc fajna sprawa, moze nasza tez nam nagra jak ma taka opcje...
Mag uwazaj na siebie, bo takie upadki sa bardzo niebezpieczne. Ja nie mialam pojecia, ze srodek ciezkosci sie zmienia w ciazy :szok: Chyba tez sobie tez taka kupie ;-)

Do góry