reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Heloł:)
Ja chciałam powiedzieć, że ostro studiuje "język niemowląt" i coś już zaczynam rozumiec z zachowan mojego Franko. Nadal męcze się z usypianiem w dzien, ale trwa to tyle co jest napisane w tej ksiazce od 20-30 minut. Zauwazylam, ze jak zmusze go do poludnia do dwoch drzemek chociaz pol godzinnych, to pozniej sam juz zasypia po kazdym jedzeniu:-) Ale wyciszyc go do tych dwoch pierwszych drzemek to wieksze salto, trzeba go dluzej na rekach wyciszac, bo inaczej jest krzyk:dry:

matko boska ale mój mi dał w kość czy to dziecko nie ma litości? nie śpi to płacze marudzi a wiem że z brzuszkiem raczej ok miękki i 1 min sie cieszy zaraz potem płacz , histerie ja kur..a sorry za słowo ale wysiadam , dziś płakałam razem z nim
..a u lekarza byłam jest ok , on tak ma poprostu
a wam jak minął dzień?? :)

matko boska ale mój mi dał w kość czy to dziecko nie ma litości? nie śpi to płacze marudzi a wiem że z brzuszkiem raczej ok miękki i 1 min sie cieszy zaraz potem płacz , histerie ja kur..a sorry za słowo ale wysiadam , dziś płakałam razem z nim
..a u lekarza byłam jest ok , on tak ma poprostu
a wam jak minął dzień?? :)

czesc

oj candy wspolczuje ci bo widac ze naprawde daje popalic... denerwujesz sie i wyczuwa, moj tak ma tez czasem a powiem ze ja naleze do dosc nerwowych osob, latwo mnie wyprowadzic z rownowagi:sorry:

no ale odkad jest maly to naprawde bardzo bardzo uwazam bo wiem ze dzieci takie rzeczy po prostu wyczuwaja:tak: moj stas to super spokojna osoba i babcia tez i pawelek w ich towarzystwie super grzeczny, choc nie moge na niego narzekac, tylko jak byla brzydka pogoda to byl maruda;-)

a dzis mielismy ciezki dzien, pawelek byl pierwszy raz na imprezie:-) zartuje
ale bylismy najpierw u mojego taty bo jest w szpitalu i czeka na operacje, oczywisce maly nie wchodzil tylko spal przed szpitalem w wozku, no ale dziadek wyszedl zobaczyc wnuka kochanego:tak: potem zakupy z okazji dnia dziecka i potem jeszcze ze znajomymi z dziecmi w knajpie z ogrodkiem i piaskownica, tatus wypil piwko a mamusia karmi heh:eek: no a tam szykowali sie do dancingu wiec sie smialam ze pawel poimprezowal, teraz zasnal spokojnie jakos szybko sie przestawil i zasypia sam,. hura!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Candy, mój Adaś dzisiaj też był marudny. Przez ostatnie kilka dni był bardzo grzeczny, a dzisiaj musiałam go ciągle usypiać na rękach i to też mu nie pasowało :confused:. Może jutro będzie lepiej ;-).

Adaś tez "biega" :tak:

no mój od tygodnia to przeginaaaa nie wiem może skok czy co:/

i bluberry moze i twójemu zaczyna sie skok hmm

reklama
Do góry