kacha87
Fanka BB :)
Co do brzuszka to ja w pasie mam 7 cm wiecej juz...i brzuszek jest widoczny w obcislych ciuchach no i w dzinsach mi juz sie ciasno robi ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie marcóweczki, dołączam do waszego grona :-) muszę sobie jeszcze suwaczek zrobić
aaa zapomniałam napisać, że wczoraj właśnie zobaczyłam delikatną brązową kreskę na całym brzuchu przechodzącą przez pępek. Na początku myslałam, że mam zwidy, ale mój mąż ją potwierdził. Może u którejś z was też już się pojawiła???
U mnie nie ma tej ciemnej kreski jeszcze ;-)
Dziewczyny, czy Was tez mecza juz bole kregoslupa ledzwiowo - krzyzowe? Mnie od ponad tygodnia, nie moglam dzis w nocy sie nawet przewrocic z boku na bok...Czasem ie moge siadac np. na kibelek i moj M. musi mi pomagac, ze wstawaniem to samo...;/
A widac Wam juz brzuszki?
Ja to kurcze mam juz mocno widoczny. Wydaje mi sie ze za pierwszym razem o wiele pozniej mi urosl (a moze tlyko mi sie tak wydaje ;-))
A widac Wam juz brzuszki?
Ja to kurcze mam juz mocno widoczny. Wydaje mi sie ze za pierwszym razem o wiele pozniej mi urosl (a moze tlyko mi sie tak wydaje ;-))
hej, właściwie to też muszę sobie suwaczek zrobić bo u was to wszystko jasno widać. ja jestem właściwie w 13 tygodniu,choć po wczorajszych wynikach to zgłupieć można bo:
wiek ciązy wg ostatniej miesiączki to 12+5
wiek ciąży na podstawie CRL to 13+4
a wiek ciązy na podstawie BPD to 14+6
generalnie zgłupieć można ale lekarz trzyma się tego od ostatniej miesiączki i termin mam niby na 11.03.2010.
a bóle kręgosłupa mam koszmarne szczególnie że mam skoliozę i ostatnie tygodnie przeleżałam.
kreski nie mam ale brzuch juz wyraznie widoczny-podobno w drugiej ciąży wcześniej widać.
O jakiej kresce na brzuchu jest mowa???