reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No ja zapodałam też dzisiaj poraz pierwszy ten Virbucol i niestety podziałał tylko na jakieś pół godziny... Olek ma chyba skok rozwojowy i chyba nic mu na to nie pomoże. Wkońcu usnął po całym dniu batali.. Dzisiejszy dzień był masakryczny. Miał lepsze i gorsze dni, ale dzisiaj to już było tragicznie..

marciaa Ty jeszcze w całosci? Kurcze trzymaj sie trzymaj, jeszcze chwila i bedziecie w 2 kawałkach :tak:

Co do dysplazji to u nas wszystko ok, ładnie odwidzi, na usg dobrze ale i tak kazał szeroko pieluchowac :eek: bo bioderka jeszcze niedojrzałe. Ale to bez sensu skoro jest ok Lekarze lubia tak zalecac na wszelki wypadek a nie ma to zadnego uzasadnienia.
Za tp musze masowac nózki bo miała ciasno w brzuchu i stópki lekko przykurczone. hehe lekarz na nia spojrzał i od razu wiedział ze mały brzuch miałam :-D

Haha szczesciara :-D Juz to widze jak Hankok zasypia przy odbijaniu haha

ramari mojemu Haniutowi tez tak włąsnie nagle strzeliło do głowy zeby rozrabiac i od tego czasu mam co mam :eek: Oby Przemo sie zlitował i odpuścił...
Ja już wiem co Ty przeżywasz. Czy to możliwe, żeby dziecku się tak nagle odwidziało? Najedzony, przebrany i drze się w niebogłosy. Masakra jakaś.

Ja już wiem co Ty przeżywasz. Czy to możliwe, żeby dziecku się tak nagle odwidziało? Najedzony, przebrany i drze się w niebogłosy. Masakra jakaś.

ja mam to dzisiaj z Olkiem. To była masakra.. MIałam ochotę wybiec na dwór i krzyknąć z całych sił: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam to dzisiaj z Olkiem. To była masakra.. MIałam ochotę wybiec na dwór i krzyknąć z całych sił: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też już byłam u kresu wytrzymałości. Potem beczałam z bezsilności. Miejmy nadzieje, że to minie naszym dzieciakom i znowu będziemy mieć grzeczne dzieci. Tego sobie i Wam życzę :)

Mozliwe, mozliwe :wściekła/y: U nas sie własnie zaczeło jak Hanka postanowiła ze nie bedzie sypiac w dzien bo pierwsze trzy tygodnie były ok- 2 drzemki po 3 godziny. A im bardziej kumata tym było gorzej. Coraz bardziej chłoneła wszystko z otoczenia i nie potrafi sobie z tym poradzic.
Ach no i dzisiaj Haniut po raz pierwszy sie usmiechnął :tak: tzn tak swiadomie do mnie jak ja zaczepiałam. Boskie uczucie :tak:

a my zeby miec spokoju troche dajemy cyca i spi przy cycu bo inaczej dostane do glowy ,ona ma jakies fazy i dzien w dzien od 20 albo 22 zaczyna i o 24 lub o 1 w nocy pada i zasypia ale co sie wykrzyczy to jej i nic nie pomaga tylko cyc

Mozliwe, mozliwe :wściekła/y: U nas sie własnie zaczeło jak Hanka postanowiła ze nie bedzie sypiac w dzien bo pierwsze trzy tygodnie były ok- 2 drzemki po 3 godziny. A im bardziej kumata tym było gorzej. Coraz bardziej chłoneła wszystko z otoczenia i nie potrafi sobie z tym poradzic.
Ach no i dzisiaj Haniut po raz pierwszy sie usmiechnął :tak: tzn tak swiadomie do mnie jak ja zaczepiałam. Boskie uczucie :tak:

Niby takie male to powiino tylko spac i jesc a tu kazde inne i inaczej daje w kosc .
My czekamy na ten pierwszy prawdziwy usmiech

reklama
moja darla sie dzisiaj w nocy tak glosno ze m przyszedl do nas zobaczyc co jest ,myslal ze pomoze i probowal ja uspokoic ale nic nie pomagalo po minucie powiedzial ze nie daje rady i idzie :-:)crazy:do sypialni spac bo rano do pracy i pyta mnie czy mam cierpliwosc :eek::angry:jasne musze miec czy chce czy nie :baffled:ale nieraz mi sie goraco z nerwow robi :-(

Do góry