blueberry77
Podwójna Marcówka :)
kolejna podnosząca na duchu opowieść z porodówki.
dzieki blueberry77 :-)
Naprawdę piękny poród miałam. To chyba nagroda za męki przy pierwszym porodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolejna podnosząca na duchu opowieść z porodówki.
dzieki blueberry77 :-)
Gratuluję wyczuciaGagoda - Ty jzu w domu?????????????????? Boze - to tak szybko wypuszczaja???????
U mnie cisza i spokoj oczywiscie...
M mnie goni od komputera wiec wpadne pozniej.
tez myslalam wieczorme o fiolkowej ze jej chyab nei byl owczoraj - czyzby rodzila??????????? :-)
Naughty&Happy no ja mysle ze my bedziemy takie bardziej terminowe... bo kto to widzial tyle przed terminem rodzic ;D a tak powaznie, to ja naprawde chce wiosenne dziecko... a tutaj wiosna 20-go sie zaczyna wiec zaciskam nogi i czekam.
Naprawdę piękny poród miałam. To chyba nagroda za męki przy pierwszym porodzie
marela ja wczoraj tez bylam sie sciac, i niby tylko zwykle podciecie, ale czlowiek czuje sie jakis taki odnowiony hehe.
Blueberry ja mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie, tylko troszke wolniej bo do szpitala mam z 50km.
Ccaroline a Ty jak sie czujesz?? nic sie nie zapowiada??
Dziewczyny a ile pieluszek jednorazowych wam schodzi?