reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Fiolkowa tez juz sie na porodowke wybiera, a termin ma 3 dni po mnie, normalnie nie wiem co sie dzieje... zaciskam mocniej nogi.

Gagoda - Ty jzu w domu?????????????????? Boze - to tak szybko wypuszczaja???????

U mnie cisza i spokoj oczywiscie...

M mnie goni od komputera wiec wpadne pozniej.

tez myslalam wieczorme o fiolkowej ze jej chyab nei byl owczoraj - czyzby rodzila??????????? :-)
Gratuluję wyczucia:)
Co ciekawe miałam dawać znać Fiołkowej na numer a ta agentka już dzisiaj rodzi:)Może akurat w poniedziałek już wróci to przekaże wam eski ode mnie:)

marela ja wczoraj tez bylam sie sciac, i niby tylko zwykle podciecie, ale czlowiek czuje sie jakis taki odnowiony hehe.

Blueberry ja mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie, tylko troszke wolniej bo do szpitala mam z 50km.

Ccaroline a Ty jak sie czujesz?? nic sie nie zapowiada??

Naughty&Happy no ja mysle ze my bedziemy takie bardziej terminowe... bo kto to widzial tyle przed terminem rodzic ;D a tak powaznie, to ja naprawde chce wiosenne dziecko... a tutaj wiosna 20-go sie zaczyna wiec zaciskam nogi i czekam.

hehe ja też kurczaczka nie wypuszczę przy takiej temperaturze heheh :-) Mięśnie kegla ćwiczę wytrwale :-D

:tak::tak::tak:
Naprawdę piękny poród miałam. To chyba nagroda za męki przy pierwszym porodzie :-D

Bardzo się cieszę, że miałaś piękny poród :tak:

marela ja wczoraj tez bylam sie sciac, i niby tylko zwykle podciecie, ale czlowiek czuje sie jakis taki odnowiony hehe.

Blueberry ja mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie, tylko troszke wolniej bo do szpitala mam z 50km.

Ccaroline a Ty jak sie czujesz?? nic sie nie zapowiada??

Fiołkowa farciara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja już powoli załamywać się zaczynam :baffled: Ile to można czekać:wściekła/y: Uparta córeczka, Ehhh...
Po za nerwówką wszystko ok, oznak brak, skurczy brak :-(

Lecę czytać opowieść Blueberry

Dolaczam sie do pytania o pieluszki i jaki rozmiar uzywacie? Narazie mam tylko 2 paczki 2-5kg i nie wiem czy nastepne kupic juz 3-6kg czy dalej 2-5kg czy narazie poczekac i zobaczyc jak malutka bedzie rosla......

Fiołkowa . . . toż to falstart ! :-D a tak serio trzymam mocno kciuki :-)

Pół dnia z Wami spędziłam - a teraz idę uczynić coś konstruktywnego aby nie mieć wyrzutów sumienia heh ;-) Może ruszę swoją prace mgr albo ogarnę mieszkanko ...

Do miłego Brzuszki i Mamusie :-)

Blueberry świetna opowieść ! Baaardzo krzepiąca - dziękuje Ci za nią.

reklama
Ja tez ostatnio pofarbowalam i scielam wloski wkoncu:) Moja kolezanka jest fryzjerka i nie dosc ze przyszla do mnie do domku, bo ja juz ledwo chodze to mi kazala usiasc wygodnie na fotelu a sama kleczala wiekszosc czasu, biedna pewnie przez pare dni bolaly ja potem kolana i plecy, ale fryzurka wyszla super:)

Do góry