reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no tak,czekać na kolejkę, ale kiedy nasza ?:-D

pewnie w najmniej spodziewanym dla nas momencie, dobrze, że chociaż wiadomo, że jak minie termin będą nam wywoływać, całą ciąże człowiek się bał aby nie urodzić wcześniej a teraz ..........

a jak już się widzi te maluszki to już w ogóle !!!!!!!!! :)

reklama
ojoj czarnuszka juz sie rozpakowala a miala ten sam termin co ja, chyba musze sie w koncu zmobilizowac i spakowac torbe dla siebie i malucha :)

a my jutro jeszcze do banku, coś tam mamy donieść w sprawie kredytu

trochę się wkurzyłam, bo babka twierdzi, że widzi jakieś niespłacone 15 zł z poprzedniej pożyczki, a jak dzwoniłam do banku pytać czy mam czyste konto, to twierdzą, że nic nie zalegam:sorry2:

i bądź tu człowieku mądry:-p

w każdym razie jutro idę wyjaśnić

a my jutro jeszcze do banku, coś tam mamy donieść w sprawie kredytu

trochę się wkurzyłam, bo babka twierdzi, że widzi jakieś niespłacone 15 zł z poprzedniej pożyczki, a jak dzwoniłam do banku pytać czy mam czyste konto, to twierdzą, że nic nie zalegam:sorry2:

i bądź tu człowieku mądry:-p

w każdym razie jutro idę wyjaśnić

pewnie ściągneli ci bik i coś takiego zobaczyli, z doświadczenia wiem, że czasami bik zaciąga błędne dane, albo po prostu miałaś jakiś kredyt i została ci końcówka , będziesz musiała im pewnie tylko dostarczyć zaświadczenie, że taki kredyt jest spłacony i zamknięty, i będą musiały tam być wszystkie dane, eh ten bik potrafi namieszać, sama pracuję w banku więc wiem, że czasami wychodzą cuda

Hej.Wpadam tylko dać znać,że mam problem z laptopem i nie mam internetu..jak coś to jeszcze nie urodziłam:).Piszę od mamy.Nadrobię co się działo jak naprawimy komputer.Pozdrawiam.

pewnie ściągneli ci bik i coś takiego zobaczyli, z doświadczenia wiem, że czasami bik zaciąga błędne dane, albo po prostu miałaś jakiś kredyt i została ci końcówka , będziesz musiała im pewnie tylko dostarczyć zaświadczenie, że taki kredyt jest spłacony i zamknięty, i będą musiały tam być wszystkie dane, eh ten bik potrafi namieszać, sama pracuję w banku więc wiem, że czasami wychodzą cuda

mam nadzieję, bo wszystko ma pospłacane i tylko nerwów dostałam jak zadzwoniła do mnie babka
właściwie to myślałam, że się poryczę
hmmm kochana a co to jest ten bik?

Tabasia ja również dostałam antybiotyk bo posiew w pochwie wyszedł mi ujemny a w odbycie skąpy wzrost. Gin przepisała mi antybiotyk i kazała przyjąć 3 dni przed terminem czyli od 16 i do porodu chyba że coś nagle się ruszy to mam od razu podwójną dawke wziąść i później co 8 godz. Antybiotyk jest z grupy penicyliny więc mam nadzieje że w miare szybko się wchłania i jak coś zabezpieczy dzidzi, wogóle to mam nadzieje że te wieśniaki nie przeniosły się do pochwy :tak:

Nio prosze a się nam dziewczyny posypały Candy i Czarnuszka :tak:
Candy z małym napewno wszystko będzie dobrze :tak: trzymam kciuki nio a Czrnuszka rewelka tempo :tak: widze że przyśpieszacze podziałały :tak: dziewczyny gratuluje

My wróciliśmy z obiadku u rodziców, potem zjechała sę rodzinka - nasiedziałam się przy stole i nogi mam teraz jak słoniontko, kostek to już wogóle nie widać - teraz czas poleżakować i zregenerować siłki :tak:

hej laski

u nas nadal przeboje ze starszakiem, matko jaki on jest niedobry, ja padne przez tego dzieciaka, od jutra biore go w obroty bo inaczej zwariuje, karny jezyk bedzie grany

Mala za to rekompensuje nam cyrki brata bo jest super. Licze na to ze jeszcze troche i Mlody sie uspokoi, zeby wkoncu przyszla ta wiosna i moza bylo wylesc z tego domu bo mnie szlak tu trafi.

No i Mala sie obudzila...

reklama
Dzizas zostawic Was same na pare godzin :-D
Candy sie chyba troche nameczyla, co? Ale dobrze, ze juz po :tak:
A Czarnuszka? :szok::szok::szok: Przeszla sama siebie :-D Zrobila tesciowce na zlosc :-D:-D:-D No i jakie tempo!!!!!!!!

Effa jak Malutka? Czy radziecie sobie??? Jak z karmieniem??? Zdjecie sliczne :happy2:

Katrinka Ty pisalas kiedys o takiej cud maszynie, ktora robi ciasto na pierogi, trze ziemniaki na placorki itp.??? Jak sie nazywa? Sama bym taka chciala :-)

no tak,czekać na kolejkę, ale kiedy nasza ?:-D
Moja w srode :zawstydzona/y:
No to pewnie sie dowiem czy Szymus sie odwrocil po powrocie ze szpitala... Trzymam kciuki!!

Tabasia ja również dostałam antybiotyk bo posiew w pochwie wyszedł mi ujemny a w odbycie skąpy wzrost. Gin przepisała mi antybiotyk i kazała przyjąć 3 dni przed terminem czyli od 16 i do porodu chyba że coś nagle się ruszy to mam od razu podwójną dawke wziąść i później co 8 godz. Antybiotyk jest z grupy penicyliny więc mam nadzieje że w miare szybko się wchłania i jak coś zabezpieczy dzidzi, wogóle to mam nadzieje że te wieśniaki nie przeniosły się do pochwy :tak:
Wiesniaki :-D:-D:-D
No w sumie racja, Ty tez Moni dostalas antybiotyk. Wiolonczela sie pytala o to glownie. I pamietalam tylko o Candy.
Mi tez wyszlo to g*wno :zawstydzona/y: Na szczescie nic wiecej, zadnych grzybow czy drozdzy, wiec pewnie w szpitalu podadza mi antybiotyk i bedzie oki :tak: Moze mniej sie tym przejmuje, bo przy cc Maly sie chyba nie zarazi...

Ja jeszcze dzis kupilam jeden kocyk :-D I mate na przewijak, bo tamta mi sie nie podobala, tasiemke i pudelko na smoczek. Bylismy na pysznym obiadku, a teraz odpoczywamy. Jakos dzis sie uspokoilam i nawet jestem pozytywnie nastawiona do porodu. Pewnie sie jutro znowu rozmysle :-D:-D:-D

Do góry