reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A tu jakieś zmiany na forum na różowo? czy może mi się tylko tak wydaje?
Candy gratuluję! No i Czarnuszka pewnie lada moment się rozpakuje,a rano pisała, że cos tam się dzieje, ale chyba nic poważnego.
My byliśmy chwile na spacerze, ale ja mam od zeszłego tygodnia spadek formy i ledwie ciągne nogi za sobą, a 3-4 dni temu jeszcze wozem śmigałam i mega aktywna byłam, ale chyba już teraz odpuszczę.
A może to tylko zmiana pogody. Chwilę pospałam, mam nadzieję, ze w nocy zasnę. Tez będę oglądać taniec z gwiazdami chociaż chyba średnio ciekawi tancerze będą.
A potem zjem galaretkę z kury, mam nadzieję że zgłodnieję, bo nawet specjalnie apetytu nie mam hihi.

reklama
no t otrzymamy kciuki za Miloszka - jestem pewne ze wszystko bedzie dobrze. Moj Jas tez byl niedotleniony i lezal w inkubatorze (kilak godzin po porodzie w namiocie tlenowym a potem tlen mu podawali taka rurka ale nie przczepiona do niego tylko tak po prostu polozona obok. No i teraz prosze - chlop na schwal :-)

Czarnuszka pewnie tez sie szybko uwinie - na zlosc tesciowej :-D no i karolajna nastepna w kolejce... Teraz to kazdego dnia ktoras rodzi a zostalo nas jzu mniej niz dni marca :-D
A u mnie cisza... Zaczynam miec wrazenie ze bede ostatnia :-D

Milego wieczoru zycze wszystkim.

No prosze... Myslalam i pisalam o niej a ona jzu byla po....
to teraz karolajna i zobacyzmy kto nastepny...
Chyab sie zaczne niecierpliwic, no bo co jest grane - wszystkie mnie wyprzedzaja :-D

nie no czarnuszka mnie zastrzeliła swoim tempem :) ależ jej zazdroszczę, miałą ten sam termin co ja i ma już maluszka przy sobie :)

reklama
ja tez chce tak jak czarnuszka... u mnie tez drugie i tez chce tak szybko hehe, ale jej fajnie ze juz ma maluszka przy sobie. Czyli czarnuszka dotrzymala slowa zeby tesciowej na zlosc zrobic :)

Do góry