reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzięki za radę :-)
Właśnie wróciłam od lekarki. Obejrzała te moje stopy i stwierdziła, że to od spuchniętych stóp i od potu (przylegająca do siebie skóra) zrobiło mi się jakieś uczulenie. Dostałam receptę na jakąś robioną maść. Jutro dam do apteki i mam nadzieję, że od razu pomoże.

łojojoj byłam na dwójce i sosu chili dziś za dużo się najadłam na pizzy i co teraz musze pisać na kucka bo nieusiądę tak paliiiiii :szok::szok: :-D:-D

a King Kong leci na tvn ..
więc uciekam oglądać :)

kurde najgorsze te ostatnie dni...
właśnie dzis mi mija termin z ostatniego USG...czyli teraz muszę czekać na ten z OM ...bleee jeszcze 5 dni :dry::dry::dry:

a ja jutro jade na zdjecie szwow.
5 doba po porodzie. W sumie jeszcze mnie tam cos ciagnie, ale kazali to jade.

w poniedzialek musze zalatwic polozna. Myslicie ze da rade przez telefon?

dziewczyny mam nawał pokarmu.. czuje sie strasznie, cycki mi zaraz odpadna.
Ledwie podleczylam brodawki, a teraz to. Zwariuje. :eek:
Szwy też potrafią ciągnąć - same z siebie. Na pewno jakby zobaczyli, że jeszcze coś Ci nie zarosło, to zostawią.
U nas dają szwy rozpuszczalne. Trochę się boję, czy jakby co, to nie rozpuszczą się za wcześnie...

A co do nawału, to pewnie już czytałaś, ale wkleję ;-)
Nawał pokarmu po porodzie - Onet.pl Zdrowie

juz nawet nie nadrabiam co napisalyscie.
Mi sie udalo isc do kina i tam nie urodzic (choc kolezanki byly w strachu :-D) - zanim sie wyrwe z domu nastepnym razem bez dzieci to mina lata swietlne :-D chyab ze nie bede karmic to nawet i za miesiac bede mogla gdzies bryknac na 2-3 godiznki - M sobei da rade :p

Dobranoc!!!! :-)
No i ktora nastepna????????????? Do tej pory ostatnia jest kamikaa???? :-) i taka dluga przerwa??? no nie badzcie takie :p

reklama
Dziewczyny mam pytanie, wiem ze opuchlizna w ciazy to normalne, ale czy normalne jest to zeby puchnac tylko z jednej strony? Chodzi mi o to ze prawa noge mam jak balon jeszcze nigdy takiej nie widzialam, a lewa mam spuchnieta owszem ale tylko troszeczke. Troche mnie to dziwi.

Do góry