blueberry77
Podwójna Marcówka :)
może tak zrzuca te włoski co pokrywają jego całe ciało?
no trzepie się by kosmówke zrzucić...
O matko, padłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może tak zrzuca te włoski co pokrywają jego całe ciało?
no trzepie się by kosmówke zrzucić...
Haha trzymam się i na razie nie zamierzam puszczać ;-)mysz koza to nie rozpakowana jeszcze, trzyma się skubana
coz dziewczyny to ja jestem najstarsza rocznik 79 i pierwsze dziecko a maz 76 starzy jestesmy ale coz pozno sie odnalezlismy
fiołkowa- no za mną też chodziła pomidorówka w zeszłym tygodniu, zjadłam 4 miseczki mniam
...a ja mam dzisiaj urodziny i ....czuję się staro:-(,no to już 27 mi stuknęło
Dziewczynki Iza prosiła bym Was zapytała czy któras z Was miała tak, że czuła jakby dzidziuś drżał..Izie się to zdarzyło dzis 3 razy i trwało chwilkę. Mówi, że czkawka to nie była i sie zastanawia co to moze byc..??
To ile macie latek??
Ja rocznik 1981 a mój 1980 kurcze starszawa jestem jak na pierwszą dzidzie z tego co widze