reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja wcześniej myślałam, że nic nie przytyłam, ale po wizycie u gina jak mnie zważył okazało się, że moja waga oszukuje:-p W sumie to nie wiem czy napewno przytyłam, bo przed ciążą mi się też przytyło, a przez tą wagę to juz sama nie wiem czy ważę wiecej czy tak samo jak przed ciążą;-)

reklama
Hej dziewczyny :-)

Dawno się nie odzywałam, ale na bieżąco sobie czytałam co tam u was. U mnie do tej pory nic ciekawego się nie działo, oprócz przymusowego leżenia.
Byłam wczoraj u mojej lekarki, miałam USG i widziałam mojego małego szkrabka!!!!:tak: Ma już 2,5 cm, na zdjęciu widać rączki i nóżki, coś niesamowitego.Niestety dalej muszę lezeć do 13 tyg, a pożniej moja lekarka stwierdziła, że mogę wracać do pracy:confused:myslałam że jeśli ciąża jest zagrozona, to przeleżę lub przesiedzę ją w domu lub szpitalu, a tu chyba nie jest ze mną tak żle.

Aha mój termin porodu się zmienił, na 15 marca

Moniat ja przytyłam na razie kilo, ale widzę że z dnia na dzień apetyt mi rosnie, ciekawe jak będzie dalej:-D.

Agniesiak też miałam taki śluz, jestem na duphastonie i przeszło. Trzymam kciuki za twoje zdrówko

Rybka pytałaś niedawno o awanse zawodowe n-li, ja miałam w tym roku zaczynac starania na mianowanego, ale chyba sobie daruję do przyszłego roku,pozdrawiam kolezankę od lezakowania;-)

Pozdrawienia dla wszystkich nowych marcowych mamuś.

hej
my po wizycie jest ok

dzidzia ma 3,5 cm termin wychodzi na 7 marca a z @ na 9 więc jest super:-D:-D:-Dserducho wali rączki nóżki śliczne:tak::tak::tak:

tylko się nam jakiś krwiak doczepił:-:)-:)-( ma już 20mm x 9mm ale mamy nadzieje że się wchłonie

wyniki tokso różyczki cytomegali są ok:tak::tak::tak:

samopoczucie też ok

kolejne podglądanie już 25 sierpnia:tak::tak::tak:

witam nowe mamy:tak::-D:tak:

czekam na wieści kolejnych kobitek po wizycie fotkę wkleję na usg:tak:

Agniesiak85, byłaś juz u lekarza? Dostałaś progesteron?
Kochana byłam na usg:tak:Mówiłam lekarzowi o tym śluzie i powiedział, ze to nie jest dobry znak. Jak się będzie dalej tak dziac i bole brzucha to mam szybko do niego sie zgłosic a na razie duuuużo wypoczywac. Także do Filipka nie ma mowy, żeby chodzic:-( Także lece leżec.:tak:

Witam!!

Chciałabym dołączyć. Dopiero teraz, bo dopiero teraz wiem, że mój pęcherzyk nie jest pusty, ostatnio tak było. Znaczy się 2,5 roku temu. Przez ten cał czas staraliśmy się, był i clo i duphaston, mierzenie tempki, testy owulacyjne, badania, hormony, pregnyl. Zaszłam w cyklu kiedy brałam luteinę. Jesteśmy bardzo szczęsliwi, oby wszystko już było dobrze...
Widziałam już serduszko. Jutro jadę jeszcze raz do gina, bo widząc moje niedowierzanie zaprosił mnie do siebie na usg i dopochwowe i przez brzuch na lepszym sprzęcie. On tam ma i 3d i nagrywa filmiki. W poniedziałek serduszko widziałam przez usg na brzuchu.
Co jeszcze? Chyba wszystko jak narazie, podczytywałam Was troszkę, gratuluję Wam wszystkim!
Witaj:-)

Lila-witamy w naszym gronie i gratuluję:-)

Ja coś złapałam doła, bo coś za szybko tyję. Mam już 2 kg na plusie:wściekła/y:.
Daje sobie max 15 i jak tak dalej pójdzie to chyba się to nie uda:baffled:
Zauważyłam, że chyba woda mi się zatrzymuje w organiźmie, palce mam takie grube,ża z ledwością pierścionki zdejmuję:baffled:
A jak jest z waszą wagą?
Jak ważyłam się u gina 21 lipca na wizycie to ważyłam 63,600 a wczoraj u babci 63,5.. ale na bank tez przytyłam..:tak:

Hej dziewczyny :-)

Agniesiak też miałam taki śluz, jestem na duphastonie i przeszło. Trzymam kciuki za twoje zdrówko
Dziękuje Kochana:tak:Musze leżec i odpoczywac:tak:

hej
my po wizycie jest ok

dzidzia ma 3,5 cm termin wychodzi na 7 marca a z @ na 9 więc jest super:-D:-D:-Dserducho wali rączki nóżki śliczne:tak::tak::tak:

tylko się nam jakiś krwiak doczepił:-:)-:)-( ma już 20mm x 9mm ale mamy nadzieje że się wchłonie

wyniki tokso różyczki cytomegali są ok:tak::tak::tak:

samopoczucie też ok

kolejne podglądanie już 25 sierpnia:tak::tak::tak:

witam nowe mamy:tak::-D:tak:

czekam na wieści kolejnych kobitek po wizycie fotkę wkleję na usg:tak:
Ah Kochana jak mi sie śmiac chce:-D Byłam na usg i moja dzidzia tez ma 35mm:tak::-D i tez machała rączkami i nóżkami jak oszalała:tak:Z usg wszystko wyszło oki:tak:Aż lekarz się śmiał z mojej fasolinki, że tak bryka w brzusiu:tak: Ale te brązowe śluziki to niepokojące objawy i jak dalej beda się utrzymywac i bóle brzucha to mam szybko do niego przyjśc:tak:Na razie mam zalecone leżenie i odpoczywanie:tak: Także dziewuszki lece się kłaśc bo M już nade mną stoi:-D
Zdjęcie z usg wkleję potem jak M mi zeskanuje:tak:

Agniesiak super że z dzidzią ok, ale póki co nie masz żadnych leków???

ja jeszcze mam zmienić magne b6 na magnez bez witaminy b6 magnesium lub asmag:tak::tak::tak:

Agniesiak jak dobrze, ze wszystko w porządku:-) Leż, odpoczywaj i leniu****. Ja tak robię od początku ciąży i wcale mi to nie przeszkadza:-p;-)

Agniesiak super że z dzidzią ok, ale póki co nie masz żadnych leków???

ja jeszcze mam zmienić magne b6 na magnez bez witaminy b6 magnesium lub asmag:tak::tak::tak:
Nie mam żadnych leków, jak na razie to same witaminy feminatal 800.:tak:
A! i wizytę tez mam 25 sierpnia:-D chyba, że coś się będzie dziac to wcześniej tez mam przyjśc:tak:A na razie leżec, leżec, leżec:tak:

reklama
Do góry